Право в целта с Жаклин Михайлов: Примера се завръща ударно

Прогнозите за петък, 6 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 13:15 ч., 06 Яну 2017
0
1449
GETTY IMAGES

Навлизаме в уикенда, в който испанската Примера, италианската Серия А и португалската Лига Нос се завръщат. Снощният спектакъл на „Сан Мамес“ между Атлетик Билбао и Барселона за Купата на краля бе страхотна генерална репетиции за новия 17-и кръг в Примера Дивисион. А той започва днес с диаманта на програмата.

Еспаньол – Ла Коруня 1 на 2.00 в ЕФБЕТ. И двата тима се подобриха в последно време, но домакините изглеждат блестящи под ръководството на Кике Санчес Флорес.

Каталунците бяха наредили 9 поредни мача без поражение в първенството, преди Меси и компания да ги победи. Железната защита бе с основен принос за тази добра серия, като тимът записа 7 сухи мрежи в тези 9 мача.

Синьо-белите чакаха до ноември за първата си домакинска победа, а сега гонят трета поредна. Ла Коруня игра през седмицата тежък мач за Купата на краля, а и отборът има проблеми с гостуванията си. Галисийците допускат по над 2 гола средно на мач далеч от дома и загубиха 62% от визитите си.

Еспаньол е по-силен във всяка една зона на терена, а и има домакинско предимство. Чудесна възможност за деня, най-добрата при това!

В Англия започва турнира ФА къп, а първата среща е Уест Хем – Манчестър Сити гол/гол на 1,61 в ЕФБЕТ. Сити ще ротира състава си, но със сигурност ще има и силни единици в него. Гражданите са запазили едва 2 сухи мрежи далеч от дома в 15 мача, а Уест Хем се разписа в 9 от последните си 11 домакинства. Чуковете имат проблеми в защита, а единствено отбори като Акрингтън, Хъл Сити и Бърнли не успяха да им вкарат гол. Вероятността Уест Хем да запази суха мрежа е нищожна, тъй като Сити вкара в 6 от най-скорошните си 7 визити.

Във второто ниво на Шотландия Хибърниън – Дънди Ю 1 за 1,80 в ЕФБЕТ. Разликата между лидерите е само 1 точка, но Хибс има по-добра атака и доста по-солидна отбрана.

Юнайтед пък изпитва проблеми при визитите си и има само 4 успеха от 10 срещи. В последния кръг Дънди загуби при гостуването си на слабия Дъмбартън с 0:1. Зелените ще запишат успех в срещата, защото съставът им е много по-силен, а и тимът не е губил в последните си 4 сблъсъка с Дънди.

В испанската Сегунда днес пък има цели 4 двубоя. Стартираме с Алмерия – Хетафе 1 на 2,50 в ЕФБЕТ. Домакините са в страхотна форма пред феновете си и нямат загуба във вече 6 поредни мача, като спечелиха последните 4, а допуснаха попадение във вратата си в само 1 от тях. Хетафе има само 2 победи при 9-те си гостувания, а и за срещата ще отсъстват няколко важни футболисти. Не се залъгвайте от класирането, мачът клони към 1, в най-лошия случай Х. Продължаваме с Майорка – Мирандес 1 за 1,70 в ЕФБЕТ.

Някога славният домакински тим се представя колебливо пред феновете си, но Мирандес е един от най-слабите гости в дивизията.

Отборът все още няма победа далеч от дома в 9 опита, а в тях се е разписал едва 4 пъти. Поредните поражения при визити в момента са 5, в тях тимът не се разписа и допусна цели 12 попадения. С оглед на всичко това Майорка е фаворит, а и има нужда от победа, за да се измъкне от изпадащата зона. В трети сблъсък от шампионата Нумансия – Уеска Х на 3,30 в ЕФБЕТ.

Дотук с футбола, време е за 3 избора от НБА. Орландо – Хюстън над 223, 5 точки на 1,95 в ЕФБЕТ. Ракетите са трети по атакуващи показатели в лигата, няма как да бъде по друг начин след страхотното представяне на Джеймс Хардън. И двата отбора са колебливи в защита, така че това е идеалният вариант за срещата. Продължаваме с друг оувър и Вашингтон – Минесота над 211, 5 точки на 1,80 в ЕФБЕТ.

Двата отбора са в последната тройка по дефанзивна ефективност. За сметка на това в съставите има страхотни шутъри в лицето на Уол, Бийл, Уигинс и Антъни-Таунс. Обръщаме посоката и Бостън – Филаделфия под 213, 5 точки на 1,80 в ЕФБЕТ. Гостите са последни по ефективност в предни позиции, а и Ембийд и Ковингтън са под въпрос за сблъсъка. Трудно Филаделфия ще вкара много точки в тази своя визита на стабилния Бостън. И Честит Йордановден! Честито Богоявление!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията