Право в целта с Жаклин Михайлов: Красиво като купа на Англия

Прогнозите за събота, 7 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 15:40 ч., 07 Яну 2017
0
1113
GETTY IMAGES

И навън е красив студ, и в Англия се играят магнетичните мачове от трети кръг за купата – най-стария футболен турнир в света. Навлязох в такива години, че няма как спомените да не изникват. Бяха времена в които в два мача от турнира ставаха три изненади.

Играчите на тото 1 чакаха купата като Коледа. Изненадите валяха като снежинките навън. Но нищо не е както преди. Романтиката си отиде, ще трябва да го отчетем.

Няколко основни насоки за турнира. Първо, опитните знаем, че има такова нещо като игра за хикс. Това е естествен рефлекс, преиграваното означава пълен стадион а понякога и допълнителни тв пари. Да се вижда във всеки мач хикс обаче е крайност.

Втора насока, закъсалите отбори от горните дивизии гледат да отпаднат за да останат с една грижа по-малко. Може и да става, но не е поради нежелание, а от немощ в конкретния мач. Така че общо взето два основни постулата бяха отхвърлени. Третия обаче ми се струва значим. Отбори с традиции в турнира.

Така например изпъква днес Милуол – Борнемут, разликата е две нива и близо 40 места, но „лъвовете“ винаги се хвърлят в този турнир. 4,20 е за 1, двойния шанс 1Х е на 1,90 в ЕФБЕТ. Втори мач на който виждам изненада – Болтън – Кристал Палас 1 на 3,65 в ЕФБЕТ.

Имаме силна информация за Брентфорд – Ийстли, проблеми с титуляри на гостите, а при отбор от такъв ранг това е сериозна индикации. Ийстли не е Челси и я имат 15 футболисти, я не. В случая ги няма трима, това може да се вземе под внимание. 1 хендикап на 1,85 в ЕФБЕТ.

По линиите. Евертън – Лестър 1 на 1,85 в ЕФБЕТ, изявено предимство за домакините по отношение на заложените пари. Същото се отнася за Уест Бромич-Дарби 1 на 1,80 в ЕФБЕТ. Този знак ми се вижда сериозен, защото домакините вървят добре във Висшата лига и може да си позволят полет в турнира за купата. Отдавна не са стигали далеч.

КПР- Блекбърн, не знам защо но ми се струва, че мача е твърдо 1 на 2,50 в ЕФБЕТ. На късния мач от 19,30 между Престън и Арсенал очаквам нещо подобна като на Уест Хем- Манчестър Сити. Много голове и изразителна победа на Арсенал. Бих потърсих 2 и над 3,5 гола в мача.

Купата на Англия не е единствения фокус за деня. След празниците в пълна сила се връщат на полето Калчото и Примерата. Наполи – Сампдория твърдо над 2,5 гола, но забележете, че е само на 1,46. Вдигам го с цели три десети на двата да вкарат и над 2,5 гола за 1,75 в ЕФБЕТ. Заслужава си риска и за над 3,5 гола.

В Испания е моят мача на деня. Ейбар – Атлетико 2 за 1,75 в ЕФБЕТ.

Кой казва, че Атлетико са в криза!? Днес е стартът на офанзивата, която бързо ще ги закара в първата тройка, а защо не и на върха. Повече грешки няма да има, Атлетико са сериозна величина.

Лас Палмас – Хихон ми се мержелее в гол/гол за 1,90 в ЕФБЕТ.И прибавям към силните знаци още един – Леванте – Луго 1 на 1,85 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията