Право в целта с Жаклин Михайлов: На дебело за Гришо в Мелбърн

Прогнозите за неделя, 8 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:10 ч., 08 Яну 2017
0
992
GETTY IMAGES

Макар и мачът на Григор Димитров да не попадна заради ранния час в рубриката, отсега ви казвам да залагате смело на него в предстоящия Аустрейлиън оупън. Прогнозата ми е минимум полуфинал, без грам патриотизъм.

С патриотизъм направо купа. Сериозно, Димитров е такъв играч, че напипа ли верния ритъм е способен на чудеса. Това, което започна да просветва през есента, сега вече е на сто процента реалност.

Преминавам към богатата на възможности неделна програма. Вчера отделих много внимание на купата на Англия и един детски спомен мил донесе успех. Днешните мачове са малко и не изглежда в тях да се случи нещо неординарно. Все пак изразявам становище, че на „Стамфорд Бридж“ може да се изненадаме ако приемем, че единицата е твърда. По същество с малки залози

Ливърпул – Плимут над 4,5 за 2,90 в ЕФБЕТ и Челси – Питърбро гол/гол за 2,05 в ЕФБЕТ.

Интересът ми е чувствително по-висок към кръга в Италия. Някак прекалено лесни изглеждат мачовете, а това в повечето случаи е индикация за предстоящ гръмък провал. Това усещане пък наложи допълнителна проверка и след като преминаха през детектора на лъжата и трите водещи знака запазиха своето място.

Лацио – Кротоне 1 на 1,28, Милан – Каляри 1 на 1,36 и Ювентус – Болоня 1 на 1,25 в ЕФБЕТ. Дилетантска колонка на 2,18 в ЕФБЕТ. Но на 99,99 процента. Където се казва същото, че и малко нагоре може да се вземе само от един мач – Сасуоло-Торино 2 на 2,54 в ЕФБЕТ. Тук победа за домакините не виждам, мачът е твърдо Х2 на 1,45 в ЕФБЕТ.

Но Сасуоло имат много липси на основни футболисти и това мисля, че ще се окаже решаващо. Киево – Аталанта под 2,5 гола за 1,60 и заради традицията и заради тримата отсъстващи в състава на гостите. И Дженоа- Рома 2 на 1,96 в ЕФБЕТ в съчетание с голов дъжд от 4-5 гола.

Набутвам между големите един голям знак от Катар. Ум Салал – Ал Райан 2 на 1,65 в ЕФБЕТ. Тръгна от 2,45 за да се приземи в тези миниатюрни граници. В един от сто случаи подобна индикация е фалшива. Доста информация прочетох за този мач, последен за сегашния треньор преди идването на Михаел Лаудруп. По всичко изглежда, че гостите са пълен фаворит в двубоя.

Към Испания, където нещата не са толкова ясни, както в Италия. Очаквам нещо неординарно на Бетис – Леганес, различно от сигурното 1. Селта –Малага според мен е малка победа на домакините за 1,83, но съм длъжен да отбележа, че мачът масово е препоръчван като сигурен оувър. Внимание към Виляреал – Барселона. Няма никакъв смисъл от толкова висяща във въздуха двойка. 1Х на 2,40 в ЕФБЕТ, очаквам сложни моменти за каталунците при най-краткото им пътуване извън Барселона.

И оттук започват изненадите. Днес за пръв път в Сегунда Б, третото ниво на испанския футбол. Два знака – Понтеведра – Гихуело 1 на 1,60 в ЕФБЕТ и Герника – Сан Себастиан Рейес 1 на 1,90 в ЕФБЕТ.

Миналата неделя последни мачове от редовния сезон в НФЛ, сега първи от осминафиналите. Правилата, осем отбора играят в тази фаза, четири започват от следващата. Грийн Бей Пакърс – Ню Йорк Джайънтс 2 на 2,80 в ЕФБЕТ.

Винаги за гигантите, кой знае дали няма да стигнат до финал? И далеч по-сигурно Питсбърг Стийлърс – Маями Долфинс, какъв само студ ще берат играчите от слънчева Флорида! Над 43,5 в мача за 2,30 в ЕФБЕТ и хендикап от -14,5 за 2,30.

Който сколаса да прочете по-раничко рубриката Швеция – Кот Д Ивоар, приятелски мач 2 на 2,00 в ЕФБЕТ. Африканците се готвят усилено за големия турнир, шведите още не са изтрезнели след празниците. А и като казвам шведи, да се разбира експериментален състав.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията