Право в целта с Жаклин Михайлов: Приключения за купи

Прогнозите за сряда, 11 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:45 ч., 11 Яну 2017
0
882
GETTY IMAGES

Днес определено е ден за купи, явно началото на януари се оказва най-добрия период да бъдат отметнати задълженията в подобен род турнири. А това е сериозна индикация за тяхната маргинализация. Но всяка риба, която плува в реката заслужава стръв.

В Англия Саутхемптън излиза срещу Ливърпул в полуфинален мач за купата на лигата. Внимание, има и втори мач- това трябва да се отчете. Много лесно може да се плъзнем по допирателната, че финала на „Уембли“ задължително трябва да е между Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

Трябва, ама може да не е! Тези въпроси не бива да се предрешават толкова лесно. Видно е и от коефициента, победата на Ливърпул днес е много ,ама много съмнителна. Първи залог за днес 1Х на 1,70 в ЕФБЕТ. Ще изтъкна само един голям аргумент, „светците“ се научиха да правят успешни мачове срещу фаворитите. При техните цели подобни успехи са основната им дейност.

В Испания половината мачове от Копа дел Рей са днес. Четири на брой. Определено в този турнир трудно може да бъде хваната тенденция. Така че, прогнозите ще са крайно трудни. Все пак Барселона – Атлетико Билбао, традицията винаги бие в полза на голове.

Миналата година почти по същото време на „Камп Ноу“ нещата се решиха във формат 3-1 след като Атлетик поведе и взе първото полувреме. Прогнозата съм я съставил изцяло върху правилните разсъждения. Над 3,5 гола в мача е 1,80 в ЕФБЕТ. Гол/гол също е 1,80 в ЕФБЕТ. По най-елементарната логика е по- вероятно Атлетик да вкара един гол, отколкото Барса цели 4. Затова изборът ми е гол/гол.

Голямата игра е на Алавес – Ла Коруня и набиващия се знак е 1 на 2,37 в ЕФБЕТ. Първият мач завърши нелогично 2-2 след като гостите водеха с 2-0 до 73- а минута. На реванша Алавес ще вземе своето. Гостите си имат доста проблеми със състава, звездата им Райън Бабел ги напусна, имат играчи и на Купата на Африка. Гостуванията им определено не са им силата. С оглед на двата получени гола в първия мач, не ги устройва равенството като постановка на мача. Всичко отива в посока на победа на Алавес.

Втората единица за деня всички я виждат на Виляреал – Реал Сосиедад. Ставката е 1,80 в ЕФБЕТ. Проблемът идва от това, че Виляреал е разпилян на много фронтове, иначе са напълно способни да направят чудо и да стопят два гола разлика. За такива мачове се казва, че всичко свършва с един гол на госта.

С оглед на това, че Реал Сосиедад нямаше да има за какво да се притеснява ако беше задържал 3-0 на „Аноета“, съм склонен да приема, че баските ще вкарат гол на „Мадригал“. Гол/гол като прогноза за 1,75 в ЕФБЕТ.

От Испания към Португалия, където е най-сигурния знак за деня. Откривам го на Рио Аве – Ковиля 1 на 1,35 в ЕФБЕТ. Има ли от сигурното още по-сигурно.

В този случай да – Рио Аве – Ковиля 1 първо полувреме на 1,85 в ЕФБЕТ. Веднага обяснявам –имаме ситуация на скачени съдове. На практика дори при победа Рио Аве няма да излезе от групата, защото единствения шанс да стане това е другият мач между Маритимо и Брага да завърши наравно. В 99,99 процента от случаите това не става. Просто Маритимо и Брага ще играят без равенство, което е 1,35 в ЕФБЕТ. Ето я прекрасната комбинация за общо 1,80 – 1 на Рио Аве и 12 на Маритимо – Брага.

Във Франция два четвъртфинала за купата на лига. Така ги нагъчкаха всички мачове за купата по едно и също време. ПСЖ размаза Бастия в неделя, сега май е ред и на Метц. Оказва се, че ПСЖ с резервите е много по-силен отколкото с титулярите. Мачът е важен, отива се на полуфинал.

ПСЖ ще го спечели, но най-добър е двойния хендикап за 2,15 в ЕФБЕТ. Другият мач между Бордо и Гингам е 1 на 1,90 в ЕФБЕТ. Предвид доста обстоятелства смятам, че жирондинците ще вземат мача. Но може да се мине и през драма, много, много, много вероятен е варианта двата отбора да вкарат гол за 1,90 в ЕФБЕТ.

Последната купа под лупа е тази на Италия. Тук съм избрал необичаен подход – гол преди 31- а минута на Фиорентина – Киево няма за 1,85 в ЕФБЕТ. В интерес на истината въобще не виждам да падне гол въобще през първото полувреме.

На другия мач с оглед на наблюденията върху двата тима гол/гол за 2,05 в ЕФБЕТ. Аталанта са способни да пронижат вратата на Юве, особено когато е пазена от Нето. Иначе не е лишен от логика подходът двата мача на единици съответно за 1,53 и 1,44. Елементарно, но почти сигурно.

Две прогнози извън футбола, които съм уважил заради сериозната обосновка. И вчера аргументите на Шарлероа-Партизан бяха сериозни, но се случи обрат буквално в края на мача.

Баскетбол от Полша, Кошалин – Даброва 2 на 1,70 в ЕФБЕТ. В последните часове се размениха коефициентите за 1 и 2. И волейбол, Войводина – Аркада чиста победа за домакина. Вариантите са под 140,5 точки за 1,85 и Войводина -15, 5 за 1,85. Това, което не откриете знак за чисто 3-0 или -2,5 гейма.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията