Право в целта с Жаклин Михайлов: 13-и - щастливият петък

Прогнозите за петък, 13 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:45 ч., 13 Яну 2017
0
1073
GETTY IMAGES

Рядка е възможността да се изправиш срещу нещо толкова устойчиво като фатализма.

Може би не е ден за прекомерни рискове, но определено съдбата трябва да бъде предизвиквана.

И така втория петък от началото на 2017 година отново със завръщане на мачове от първенства. На правата излиза френския шампионат с богатата петъчна програма в Лига 2.

Казвам им добре дошли и затъвам здраво в шаблоните. В това първенство търсенето на сигурна възможност е като игла в купа сено. И днешната програма е пълна с двубои от типа 1Х2, чиста е лудост е да се предвиди, какво точно може да се случи на всеки един от 8-те мача.

След дългогодишни наблюдения съм приел за правилна тактиката да се изберат възможности на равнища около 3,00.

Дали ще се комбинират или пък ще бъдат опитани единично е въпрос на предпочитание. Лесно обаче е да се изчисли, че дори при 3 познати се влиза в зеления сектор. Направо към днешното предложение – осемте мача на хиксове.

Персонално обаче заслужава внимание двубоя от първа лига между Лил и Сент Етиен. Мнозина ще го гледат днес дори поради липса на по-добро зрелище по тв. Наблюдаваме един от онези случаи в които има несъразмерност на коефициентите.

В полза на домакинската победа. Факти, през миналата и по миналата година 1 в този мач гравитираше около 2,50.

Сега е поставено на 2,05 в ЕФБЕТ. Единствената смислена причина е временната форма на отборите. Но пък имаме пауза, така че този фактор е обезсмислен. Два възможни варианта за игра. Разчитаме ниската ставка за 1 като сигурна причина и се втурваме в тази посока. Вторият е да проявим мнителност и да се доверим на традицията за под 2,5 гола на 1,50 в ЕФБЕТ.

В Англия се явявам на поправителен. След предизвикания провал на Рединг- КПР абсолютно в същото поле на развитие Лийдс – Дарби К. Домакините са ми симпатични, два пъти поред донесоха печалба. Трябва да се очаква, че е време да ни разочароват.

Разделят ги само пет точки в класирането. Дарби са солидни, но успехите им на чужд терен са срещу отбори от долната част на таблицата. Доверявам се на информациите, че в Лийдс придават особено значение на този мач и прогнозирам тяхна победа за 2,65 в ЕФБЕТ.

Стигам и до най-предпочитания знак за деня – 2 на Го АхедИйгълс – Алкмаар за 1,68 в ЕФБЕТ. Както се казва целия свят се е втурнал към това заветно 1,68, което няма как да отрека е логично. Домакините са последни в Холандия и едва ли ще мръднат от това място.

Гостите са в челото, пак гонят участие в Лига Европа. Едно нещо само силно ме притеснява, как така Го Ахед победи лидерът в класирането Фейенорд? Правилото първи срещу последен е меродавно, но Алкмаар отстъпва на Фейенорд по всички компоненти.

Противно на всички очаквания днес посочвам 1 за 5,00 в ЕФБЕТ. Първенството е рисково, затова и риска е допустим. Победата изтласква домакините с три места напред, с други думи ще напуснат зоната на изпадащите и баражите.

Още три възможности днес. В Португалия Арука – Ещорил под 2,5 гола за 1,55 в ЕФБЕТ, в Испания Кадис – Валядолид 1 ДНБ на 1,75 в ЕФБЕТ и в Турция Бурсаспор- Трабзонспор напълно равностойно 1 на 2,25 и под 2,5 гола на 2,10 в ЕФБЕТ.

Едно допълнително обяснение, Трабзонспор тази година са изключително дефанзивен отбор при треньора ЕрсунДжанал. Причината да се очакват голове е от статистиката на предишните им мачове, но според мен по-важна е актуалната нагласа.

Утре започва турнира за Купата на Африка, територия в която съм особено добър. Ден по-рано ще посоча някои дългосрочни прогнози. Победител в група А домакинът Габон на 2,40 в ЕФБЕТ. Това за мен е непоклатима печалба. Въобще не се хващайте на въдицата с Камерун, те вероятно ще отпаднат още в групата.

Може да се поеме риск за победител в група Ц – ДР Конго на 6,00 в ЕФБЕТ.

Там фаворизират Кот д Ивоар, но Конго са способни да поднесат изненада. В другите две групи за малка печалба може да разделите залозите си съответно между Сенегал и Алжир и Египет и Гана. Игра за 1,20- 1,25, но абсолютно сигурна.

В първите осем мача- сигурна победа на Габон на старта, Буркина Фасо няма да падне от Камерун, Зимбабве ще озори максимално Алжир, мачът може да завърши без гол или максимум с един, Сенегал ще стартира с победа срещу Тунис, ДР Конго – Мароко твърдо 1.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията