Право в целта с Жаклин Михайлов: Походът на Григор продължава

Прогнозите за понеделник, 23 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:35 ч., 23 Яну 2017
0
1428

В понеделник лайтмотивът винаги е да гледаме напред.

Днес ще направя изключение заради форсмажорните събития, които се случиха. Не случайно бях поставил Рони О Съливън на първо място вчера. Всичко се случи по план, Ракетата победи, достойнството на Джентълмена бе запазено, а който се е доверил на прогнозата ми е добавил и материал към удоволствието.

А сутринта същото упражнение бе повторено от Григор Димитров. Победа гарнирана с умножение по пет. Само напомням, време е за залози за победа на Димитров на турнира. Доскоро бе 9,00, сега не съм проверявал.

 И така от празника към делника. Умрял, ама много умрял ден откъм футбол. Кой знае защо нито един мач не е оставен за днес.

Пардон, как да не е оставен! Любимата Купа на Африка с последните двубои от група Б. Най-интересната надпревара бе предложена точно в тази група. Сенегал очаквано продължи напред, втори се очаква да е Тунис. Алжир, който бе сред фаворите за титлата на 99 процента приключва. Сенегал – Алжир 2 на 2,10 в ЕФБЕТ.

Предполага се, че при сигурно първо място за Сенегал ще има много почиващи в състава им. Обратно Алжир ще играят с малка надежда за добри новини от другия мач. А те могат да бъдат само в един десен – победа на Зимбабве. Тунис досега играят най- вълнуващия футбол.

Не ми се вярва днес нещо да се промени. Обръщам палачинката и отивам на над 2,5 гола за 2,10 в ЕФБЕТ.

В общата картина днес се набиват на очи няколко атрактивни единици. По моите представи силно надценени. Като например Етникос Ахнас – Докса в Кипър. На път съм да се изложа, но това 1 на 2,20 в ЕФБЕТ ми е напълно непонятно. Или има сигнал за бомба, или просто някой е спал, когато е съставял коефициента. Ахнас отвсякъде са пълни фаворити в срещата и е грехота да се изпусне толкова висок коефициент.

Не със същите аргументи, но по пътя на логиката към 1 бие и мача във Втора лига на Франция. Водачите Брест приемат Ред Стар – 1 на 1,55 в ЕФБЕТ. Тук има леко движение надолу, но това не ми променя позицията. Както и тази за Перуджа – Чезена 1 на 2,15 в ЕФБЕТ. Гостите с нищо не са показали, че са способни да си променят нрава. А той е пълно безсилие на чужд терен.

Единиците продължават да валят, а снегът надявам се да спре. В Турция, Втора дивизия Аданаспор – Самсунспор 1 за 2,15 в ЕФБЕТ. Тук аргументите са досущ същите като на Ахнас –Докса, направо се учудвам откъде накъде е толкова висока единицата. И още едно 1 на Ал Аин – Джазира.  Тук е 2,00 в ЕФБЕТ, явно е имало усещане. Като за дерби и гол/гол на 1,50. Ако нещо сигурно търсите, това е най-доброто за деня.

Много овации по отношение на головете събира Йонг Аякс – Алмере. Това не е останало скрито, само 1,90 за над 3,5 гола в ЕФБЕТ. В такива случаи се ръководя от плачевния си опит. Когато залагаш на 4 и повече гола, най-често попаденията в мача са 3. Така и ще го играя днес под 3,5 гола за 1,90 в ЕФБЕТ.

Богата програма в Португалия. Мач в Лига Сагреш между Шавеш и Насионал.

Ето къде ще търся нелогичен развой. Насионал няма да загуби мача за Х2 на 1,80 в ЕФБЕТ. Забележете хиксът е 90 процента, двойката само 10. Във втора лига също без единица на Бенфика Б – Варзим за 1,75 в ЕФБЕТ. Двойният шанс Х2 имам предвид.

Съвсем накрая остана един мач, който ще събере целия пътнико поток в  невзрачния ден. Алания – Бешикташ, победата на орлите се вижда от огромно разстояние. 1,43 в ЕФБЕТ и се връщат на върха в класирането. Наистина е непоклатимо, но бих го опитал с над 2,5 гола, вече за 2,00 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията