Свирепа битка в столицата на баските

Динко Гоцев с три прогнози за сряда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 06:35 ч., 08 Фер 2017
0
1068
GETTY IMAGES

Динко Гоцев има три предложения за сряда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Алавес - Селта гол/гол за 2,05

Голям мач с голям залог. И - ако го намерите някъде предложен на картони, не се колебайте. В полуфиналния реванш на Барселона и Атлетико бяха показани 9 жълти и 3 червени, тук няма да е много различно.

След 0:0 в първия мач във Виго, решава се кой ще е на финал срещу каталунците и - съответно, ще играе в Лига Европа. Селта вкара два пъти на "Сантяго Бернабеу" в предишния рунд на турнира, може да го стори и тук. Напук на първия мач, този няма да е нулев - но нищо чудно отново да е равен, например - 1:1.

Лестър - Дарби 1 за 2,10

Шампионът на Англия е в критична ситуация в първенството, точно над изпадащите. Това обаче е Купата на ФА и Лестър има нужда от победа за самочувствие. Още повече, че е в люто дерби на Мидландс срещу Дарби, след като оригиналът завърши 2:2 и това е преиграване. И с допълнителния стимул, че победителят отива като гост на третодивизионния Милуол за място на четвъртфинал в турнира. Раниери и отборът му няма да пропуснат такава възможност, дори само за глътка позитивно настроение и рестарт на сезона.

Марсилия - Гингам над 2,5 гола за 1,85

Домакините са подсилени с няколко добри играчи през януари, демонстрират амбиции, но продължават да са колебливи. Което не пречи всеки техен мач да е голов спектакъл.

Гингам ще вкара гол на "Велодром" и това може да е напълно достатъчно да се покрие линията от над 2,5 попадения.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията