Голове в Кроули

Прогнозите на Любомир Изов за уикенда

Любомир Изов
Любомир Изов 13:05 ч., 17 Фер 2017
0
703

Любомир Изов с три предложения за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Кроули – Моркамб над 2,5 гола на 1.90

И двата отбора са доста непоследователни в изявите си, особено Кроули. Но "червените дяволи" спряха лошата си серия с изненадващ успех като гост на силния Колчестър с 3:2. Залогът ми се базира на това, че и двата тима са много колебливи в отбрана, което е предпоставка за много попадения на „Броудфилд“.

В последните 5 двубоя между съперниците бяха вкарани цели 19 гола.

Ипсуич – Лийдс гол/гол на 2.00

Гол/гол бе печеливша опция в 53% от визитите на Лийдс, включително последните 5 и 7 от най-скорошните 8. Йоркшърци са солидни в атака през цялата кампания, но в последно време заради контузиите и наказанията, отбраната им е доста колеблива. Ипсуич се представя по-добре в предни позиции с течение на сезона, но пък "трактористите" имат само една "суха мрежа" в последните си 10 домакинства.

Барнет – Портсмут 1 на 4.50

Барнет спря лошата си серия през седмицата и отново е в борбата за плейофите. Тимът обаче трябва да подобри най-вече представянето си у дома. Портсмут започна колебливо 2017-а, но сега има 2 поредни успеха. "Пчеличките" въпреки това имат солиден отбор за това ниво, а преди около година спечелиха последното си домакинство на Портсмут.

Вариант е и 1Х на 2.00.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията