Хъл трябва да победи

Динко Гоцев с три прогнози за уикенда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 07:50 ч., 24 Фер 2017
0
1150

Динко Гоцев с три прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Хъл - Бърнли 1 за 2,20

Бърнли е отбор-шедьовър. Гостуванията на отбора във Висшата лига са донесли 10 загуби и 1 реми. Най-слаб актив от всички.

Хъл е с четири победи и едно реми в последните си пет мача у дома и видимо се подобри след идването на новия мениджър Марко Силва. Такива мачове могат да спасят отбора от изпадане, а двоен стимул е, че с победа Хъл излиза извън тройката на дъното за първи път от октомври.

Норич - Ипсуич 1 и над 2,5 гола за 2,75

Голямото дерби на Ийст Англия противопоставя Норич - все още с апетити за плейофите в Чемпиъншип, и Ипсуич, който нито може да изпадне, нито да мечтае.

"Канарчетата" налагат иго в дербито - последните 7 мача между съперниците завършиха с пет победи на Норич и две ремита. На "Кяроу Роуд" домакините са четири победи поред срещу Ипсуич и голова разлика 11:2. Двубоите по традиция са голови, а и гостите редовно се разписват при визитите си този сезон.

Сасуоло - Милан над 2,5 гола за 1,80

Спектаклите на тези два тима край нямат. През есента Сасуоло водеше с 3:1 в Милано, но падна с 3:4.

Само веднъж в осемте им срещи от влизането на малкия тим в елита през 2013-а линията от 2,5 гола не е прескачана. В Сасуоло грандът има само загуби - 0:2, 2:3 и 3:4. Нищо чудно тази традиция да се наруши, на Милан точките са му по-нужни в преследване на европейска квота. Головете обаче са най-подходящата ставка.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията