Хлапето уплаши света, но е добре

Фернандо Торес изкара нощта в болница, но е в съзнание и в стабилно състояние

Sportinglife
Sportinglife 07:30 ч., 03 Март 2017
0
3092

Хлапето Торес оцеля в жесток сблъсък, който в реално време втрещи света и уплаши зрителите дори за живота му.

В 86-ата минута на мача Депортиво - Атлетико (1:1) Фернандо скочи за топката на ръба на наказателното поле на домакините, а Алекс Брагантиньос от Депор връхлетя върху него в гърба му.

Торес падна много лошо и остана неподвижен, в безсъзнание.

Всички наоколо бяха в паника, като съиграчи и противници жестикулираха към медицинските екипи. Хосе Хименес, бранителят на Атлетико, се разплака - Торес не даваше никакви признаци на живот.

Край тъчлинията Диего Симеоне бе като разярен лъв, ругаеше четвъртия съдия, неизвестно защо, сочеше към терена на всеки от щабовете да отива да помага...

Ел Чоло каза на пресконференцията след мача: "Нервен съм, притеснен съм... Не знам какво е състоянието на Фернандо и в момента само това ме интересува."

В това време нападателят вече бе в болницата, откаран от линейка, влязла на терена.

"Чухме удара от скамейката - мислех, че е вратът му. Дано не е това", продължи Симеоне.

"Не ми пука за резултата, дано Нандо е добре", каза само партньорът му в атаката на Атлетико Антоан Гризман.

"Беше ужасна гледка - клатеше глава Фелипе Луиш, левият бранител на мадридския отбор. - Първите новини от болницата са, че Нандо е в стабилно състояние. Сега отиваме да разберем повече."

Рано сутринта в петък, около 5,45 ч испанско време, клиниката в Ла Коруня разпространи кратко изявление, че Фернандо Торес е в стабилно състояние, в съзнание и остава под наблюдение. Няма счупвания и не е засегнат от удара мозъкът.

"Просто се уплашихме, надявам се скоро да съм добре и да се върна на терена", написа някой от хората около нападателя в официалния му сайт, като съобщението бързо плъзна по социалните медии.

Хлапето уплаши света, но явно се оказа достатъчно кораво, за да се справи с ужасния удар.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията