Заложете на "железничарите" от Крю

Любомир Изов с три футболни прогнози за уикенда

Любомир Изов
Любомир Изов 11:10 ч., 11 Март 2017
0
987

Трите предложения на Любомир Изов за уикенда във футбола.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Крю Аликзандра – Нюпорт 1 за 2.15

Мачът е в пъти по-важен за последния Нюпорт, но според мен Крю ще сложи последния пирон в ковчега на гостите и надеждата им да се задържат във футболната лига. Железничарите имаха тежка серия от доста двубои без победа, но пък спечелиха 3 от последните си 6 мача в първенството. Миналия уикенд Крю надви гонещия промоция Портсмут, а сега съперник е тим, който е спечелил само 7 точки в последните си 8 мача. Нюпорт не се представя на ниво и при гостуванията си, като има само 3 победи през целия сезон.

Флийтууд – Болтън 1 за 2.40

Флийтууд изглежда все по-впечатляващ с всяка изминала седмица. Възпитаниците на Уве Рьослер нямат поражение в 18 поредни кръга и продължават да атакуват автоматична промоция след успеха в последния кръг над пряк конкурент, в лицето на Скънторп. Болтън се клатушка в последно време, особено при визитите си. Флийтууд е най-добрия домакин в разделението.

Моркамб – Йоувил 1 за 2.70

Моркамб е с финансови проблеми, но представянето им е доста добро в последните няколко седници, което е от ключово значение за оцеляването на клуба. За сметка на това Йоувил е най-слабият гост в първенството. Единицата заслужава да бъде опитана.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията