Шарапова: Винаги е хубаво да прекарам време с Григор

При силно представяне на Australian Open - Мария Шарапова може да свали Серина Уилямс от върха в ранглистата

Sportinglife
Sportinglife 19:20 ч., 18 Яну 2015
0
101
Getty Images

„Винаги е хубаво да прекарам време с Григор в края на деня, когато са нашите мигове да сме заедно”, призна Мария Шарапова пред австралийския в. „Дейл Мейл”.

В момента най-актуалната тенис двойка е в Мелбърн, където Димитров ще започне участието си на Australian Open от тази нощ 2 ч. сутринта българско време срещу 89-ия в света Дъстин Браун.

Мачът на Шарапова срещу Петра Мартич би трябвало да е около 12 ч. наше време утре по обяд.

„Повечето пъти нямаме много време на турнирите, защото графиците ни са доста различни и често не играем в един и същ ден – обясни Мария.

– Сега и двамата сме в Мелбърн, а аз обичам този град! Тук съм да дванадесета година и всеки път съм се чувствала страхотно. Обичам да се разхождам и да се наслаждавам на града. В голяма част от случаите избирам места за вечеря, в които вече съм била, но винаги търся нови ресторанти за испанска храна".

Мария Шарапова откри годината с трофея в Бризбейн и при ново силно представяне и на Australian Open може да свали Серина Уилямс от върха в ранглистата при жените. Подобен сценарий е възможен, ако рускинята спечели турнира, а Уилямс не стигне финала или ако Шарапова е в мача за трофея и американката влезе в последните четири. Петра Квитова и Симона Халеп също имат шансове за №1 в света, но те изглеждат доста по-илюзорни.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията