Убедително за Клипърс

Любомир Изов с прогнози за мачове в НБА

Любомир Изов
Любомир Изов 17:45 ч., 25 Март 2017
0
417

Любомир Изов с три предложения за мачове от НБА.

Той е експертът за баскетбол на Рекордьорите.

ЛА Клипърс – Юта Джаз 1 (аз.хендикап – 4,5) за 2.00

Дерек Фейвърс и Мак ще пропуснат срещата за гостите, а ножиците са в пълен състав. Клипърс спечели у дома в последно време срещу силните Кливлънд и Бостън, сега е ред и на джазмените. Юта позагуби добрата си стрелба по-рано от сезона, но все още е на 4-о място на Запад. Тимът загуби 4 от последните си 5 визити.

Кливлънд – Вашингтон 1 (аз. хендикап – 3,5) за 1.95

Шампионите не са в отлично състояние, но точно в подобни сблъсъци и дербита ЛеБрон и компания се представят силно. Двубоят е на „Куикен Лоунс Арина“, което е голям плюс за Кавалиърс, а веднъж тръгне ли им стрелбата, те стават неудържими. Джон Уол най-вероятно ще се възстанови за срещата, но при евентуална негова липса, може да се опита дори победа с по-голяма разлика за Кавс.

Далас – Торонто 1 за 1.90

Основната причина да посоча знак 1 е, че за Раптърс срещата пропускат една от звездите Кайл Лаури, а Серж Ибака е наказан, след като се сби в последния двубой. Далас има все още шансове да се добере до плейофите, а и спечели 7 от последните си 9 мача като домакин. Торонто си е осигурил място сред най-добрите 8 на Изток, така че срещата е в пъти по-важна за Маверикс.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията