Сега разбрах защо детето ми живее с магията на Меси

Три разказа на родители за емоцията и приключението за цял живот от Campus Barcelona

Sportinglife
Sportinglife 15:05 ч., 05 Апр 2017
0
4436

"Видяхме къде тренира Меси. Видях и разбрах защо детето ми живее с мисълта за него, с магията на футбола и Лео Меси.

Той иска да е като него и за седмица се чувстваше така."

Думите са на Нора Недялкова, чието дете миналата година участва в Campus Barcelona. Емоциите не са напуснали семейството все още, а минаха месеци. Вероятно и никога няма да се случи.

"Покрай бенефиса на големия Христо Стоичков, разбрахме, че се организира Campus Barcelona – летен футболен лагер за деца, обичащи футбола - разказа Нора от Велико Търново пред Sportinglife.bg. - Емоцията завладя цялото семейство още като започнахме да събираме информация кога, къде, кой може да се запише за участие.

Свързах се с организаторите и след като подписах всички документи за участието на Ники в лагера, чакахме с голямо нетърпение датата. Може би толкова голямо, че отидохме на летището 4 часа по-рано!".

Майката на това влюбено във футбола дете признава, че в България е трудно да следваш мечтите си в този спорт - поне откъм материална база и организация. Но детските мечти имат характеристиката, че не са подвластни на материални и други обстоятелства.

"Чувахме се всеки ден по телефона и Ники споделяше незабравимите емоции от деня - продължава Нора Недялкова. - И до днес поне веднъж в седмицата се говори за Барса. Ники се запозна с много момчета от цяла България, сега поддържа контакт с тях.

И сега се вълнуваме, защото лятото пак наближава..."

Знае ли човек, може би в България расте някой малък Меси - така завършва разказът на майката на Ники.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията