Палас ще продължи да бие

Динко Гоцев с три предложения

Динко Гоцев
Динко Гоцев 10:00 ч., 14 Апр 2017
0
1361

Динко Гоцев с три прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Кристъл Палас - Лестър 1 за 1,8

Домакините са в страхотна форма с пет победи от 6 мача, включително над Челси и Арсенал. Лестър ще хвърли всичко в историческия си момент - реванша срещу Атлетико, за да опита да направи чудо и да стигне полуфинал в Шампионската лига. Английският първенец вече не е и толкова притеснен за оцеляването си след петте победи поред.

Шефийлд Уензди - Кардиф 1 за 1,72

Уензди тръгна страхотно през сезона, но в един момент излезе от релси. Сега обаче е време за последен тласък и подпечатване на мястото в плейофите, откъдето да бъде атакувана промоция във Висшата лига.
Пет кръга преди края домакините са с 2 т. пред Фулъм и ще опитат да ги съхранят като аванс, побеждавайки Кардиф, който нито има шанс за плейофи, нито може да изпадне.

Манчестър Юнайтед - Челси гол/гол за 1,95

Класическа прогноза в едно от последните дербита за сезона във Висшата лига. При такива изпълнители в двете атака - каква аргументация трябва?

През този сезон Юнайтед не е вкарал гол на лидера в двата си мача срещу него (0:4 и 0:1), но и двете срещи бяха в Лондон. Сега ще го направи. Не се вижда и как няма да допусне попадение срещу кошмарните светкавици Азар и Коща.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията