Домът на Хъл е неговата крепост

Динко Гоцев с три прогнози от Англия

Динко Гоцев
Динко Гоцев 08:30 ч., 22 Апр 2017
0
1497

Динко Гоцев с три прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Хъл - Уотфорд 1 за 1,90

Домът на Хъл е неговата крепост с 9 поредни мача без загуба на свой терен. След идването на мениджъра Марко Силва, "тигрите" категорично поеха курс към спасение, въпреки че изглеждаха обречени.

Самият португалски треньор е горд притежател на следния рекорд: Неговите тимове не са губили на своя стадион в мач за първенството от март 2014-а (с Ещорил)! След това в Спортинг, Олимпиакос и сега в Хъл, домакинствата на водените от него отбори  са основно оръжие.

Уотфорд стигна магическата граница от 40 точки, реално не може да изпадне и е вероятно да загуби това гостуване.

Борнемут - Мидълзбро 1 за 1,85

На Борнемут биха му дошли добре трите точки, за да се отдалечи от зоната на изпадащите, която сега е на 7 пункта под краката на малкия южен тим. Домакините са не са убедителни на този терен през сезона, но пък гостите...

Боро има една победа навън - в първия кръг през август. С 24 точки отборът е почти сигурен изпадащ, след като е вкарал 3 гола в последните си 9 визити и има две нулеви ремита в тях.

Борнемут ще е без Джак Уилшър, който счупи костица в крака си, а за Боро няма да пази Виктор Валдес, което изглежда по-важната загуба.

Хъдърсфийлд - Фулъм над 2,5 гола за 1,75

Голям мач в Чемпиъншип, като трудно може да се намерят по-мотивирани отбори в дивизията в момента. Хъдърсфийлд изпусна точките в Дарби в края (1:1), но още не се е отказал от директна промоция - тимът е трети, на 6 т. зад Нюкасъл и с мач по-малко.

Победите до края са задължителни, особено у дома, където "териерите" имат цели 15 успеха този сезон.

Но сега гост е Фулъм, който спечели последните си три мача, вкарвайки по три пъти в тях. И е вече в зоната на плейофите, на 2 т. над чертата в тях.

Фулъм би Норич убедително преди две седмици и няма да е чудно да го направи и в Хъдърсфийлд. Отборът на Славиша Йоканович е с 10 победи навън през сезона, като само Брайтън и Нюкасъл имат повече. А и Фулъм не е падал в Хъдърсфийлд от 1993-а.

Потърсете голове между два мощни в атака отбори, а за любителите на силни усещания - изненада със знак "2" при коефициенти около 3,10.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията