Кралските поданици са добър избор

Любомир Изов с три предложения

Любомир Изов
Любомир Изов 12:00 ч., 28 Апр 2017
0
1296

Любомир Изов с три прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Рединг – Уигън 1 на 1.95

Съдбата на двата отбора е ясна – Рединг ще играе плейофи, а Уигън на 99,9% ще изпадне. Кралските поданици са много последователни на своя „Мадейски“ и спечелиха 15 от общо 22 срещи, губейки само 2 пъти. Възпитаниците на Яп Стам взеха 7 от най-скорошните си 9 домакинства, а Уигън има проблем с отбелязването на попадения. Рединг има шанс да завърши трети и ще се опита да го постигне.

Карлайл – Нюпорт 2 на 3.40

Карлайл се бори за плейофите, а Нюпорт за спасение. Едно изпадане от футболната лига ще има разпадащ ефект за гостите, а президентът им заяви, че загубите ще са огромни. Карлайл има само 1 успех в последните си 12 мача, а като домакин взе само 1 точка от 18 възможни. Нюпорт нареди 6 успеха в най-скорошните си 10 мача, включително и 4 от последните 5, където записа и суха мрежа. Следвайте моментната форма!

Кротоне – Милан 1 на 4.20

Кротоне се събуди и взе 10 точки от последните си 4 срещи. Тимът вече е на само 5 точки от спасението, а в последното си домакинство удари Интер. Защо да не изненада и градския съперник Милан? Росонерите ще бъдат без 4 ключови фигури. Може да се опита и двоен шанс 1Х като по-сигурен вариант.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията