Голово шоу в Нюкасъл

Динко Гоцев с две прогнози за уикенда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 09:35 ч., 05 Май 2017
0
1236

Динко Гоцев е избрал две предложения от Англия.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Хъдърсфийлд - Кардиф 1 за 2,10

Мач, който не решава нищо, просто може да намести Хъдърсфийлд с една или две позиции нагоре в плейофите (сега тимът е пети с 81 т.). Домакините са с наранена гордост от формата си в последните кръгове, когато се разделиха с мечтата за директна промоция. И, тъй като се стягат за сблъсъците по пътя към Висшата лига другата седмица, ще искат да си върнат самочувствието. Кардиф е 13-и, не е печелил навън от февруари и играчите му са вече на плажа с коктейли в ръка.

И - само като детайл - Хъдърсфийлд няма победа над уелсците от 2003-а... Време е.

Нюкасъл - Барнзли над 3,5 гола за 2,00

През миналия сезон Нюкасъл, вече изпаднал, наниза пет гола на Тотнъм в последния кръг, за да изпрати все пак донякъде с топлина в сърцата феновете към дома.

Сега гост е Барнзли, последен мач, осигурена отдавна промоция във Висшата лига и - при провал на Брайтън в гостуването на Астън Вила - титла на Чемпиъншип.

Всичко това, плюс очакваната карнавална атмосфера на "Сейнт Джеймсис Парк", ще допринесат за голово шоу - може да вкарват и гостите... Но домакините със сигурност ще го правят.

Три от последните шест срещи на двата тима са прескочили линията от 3,5 гола, а Нюкасъл никога не е реализирал по-малко от две попадения в тях. Този път може да вкара и повечко.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията