Коравите шотландци няма да успеят

Динко Гоцев с три прогнози за световните квалификации

Динко Гоцев
Динко Гоцев 11:05 ч., 10 Юни 2017
0
711

Динко Гоцев с три прогнози за съботните световни квалификации.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Шотландия - Англия 2 на 1,65

Голямо дерби исторически, но не и в момента. Англия играе безпогрешно в квалификациите за последните три големи турнира, като на тях - по стар навик - не постига нищо. Разликата в индивидуалната класа е голяма, тук двойката няма да е лесна като развой на мача, но изглежда сигурна като краен изход.

Литва - Словакия 2 на 1,7

Словаците играха на последното европейско, и то не бяха там случайно, а след победа над Испания в пресявките. Те са в групата на Англия и знаят, че единственият им шанс да се доберат до бараж е да побеждават постоянно. Особени при лесното домакинство на Словения срещу Малта. Провал тук на Хамшик и компания ще ги остави трети в групата след този рунд от мачове.

Черна гора - Армения 1 на 1,7

Отново "хлъзгав" мач, но единицата изглежда твърде изкушаваща. Армения би черногорците с 3:2 на свой терен, но сега грешката би следвало да бъде поправена. В групата ситуацията е страшно напрегната - Полша е далеч напред на върха (13 точки), но Черна гора и Дания имат по 7 т., а Румъния и Армения - по 6. Битката за второ място ще е касапница. В такава нямаш право да бъркаш у дома, особено при по-голямата класа, която имаш от пряк съперник.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията