Сърбия ще търси разгром

Динко Гоцев с две прогнози за Евро 2017

Динко Гоцев
Динко Гоцев 07:15 ч., 20 Юни 2017
0
918

Динко Гоцев с две прогнози за младежкото европейско.

Той е един от екипа на Рекордьорите.

Сърбия - Македония до 21 г. 1 с хк - 1 за 2,20

Регионалното дерби в група В на европейското за младежи ще реши съдбата на двата отбора в карето, където са супер фаворитите Португалия и Испания. Сърбия е на първенството с поколението на Марко Груич (Ливърпул) и Андрия Живкович (Бенфика), голяма част от което стана световен шампион до 20 г. през 2015-а.
След 0:2 от португалците, сега сърбите нямат алтернатива освен победа, и то убедителна. Само така тимът ще има шанс преди сблъсъка с испанците.
Македония загуби с 0:5 от Испания и игра отчайващо, като е видима разликата в класите с останалите на турнира.

Португалия - Испания до 21 г. Х за 3,60

Дербито в групата, където Испания е първи с 3 точки и 5:0 голова разлика, а Португалия - втори с 3 пункта и 2:0. Победата отваря вратите напред широко към полуфинала, но загубата... А само първият в групата е сигурен за там.

Най-добрият втори обаче също се класира и, изхождайки от това, че едва ли ще има друг отбор със 7 т. и внушителна голова разлика на второ място в другите две групи, испанци и португалци може да склонят на мач с малко рискове. Особено това важи за португалците, които чакат Македония на финала на битките в групата и може да замислят убедителна победа.

Така нищо чудно във вторник вечер вместо зрелище между два страхотни тима, да видим "игра на сигурно" и реми.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията