Гол/гол на Италия - Испания

Две предложения от Динко Гоцев

Динко Гоцев
Динко Гоцев 07:00 ч., 27 Юни 2017
0
1566

Динко Гоцев с две предложения за вторник.

Той е един от екипа на Рекордьорите.

Испания - Италия до 21 г. гол/гол за 1,87

Испания на теория е фаворит №1 за европейската титла, но сме във фазата на полуфиналите - тук грешката е фатална. А срещу младата Ла Фурия са Адзурините, които никога не бива да бъдат отписвани.

Италия до 21 г. е най-успешният отбор на европейските първенства за младежи и в Полша също е с много силна формация като състав. Промъкна се дотук леко криминално след един съмнителен мач с Германия, който завърши мирно и тихо 1:0 за скуадрата, достатъчно и на двата отбора.

Което изобщо не значи, че Италия няма класата да елиминира фаворита. Голове в двете врати при изпълнителите в двата отбора изглежда изкушаващо.

Викингур - Трепча`89 2 ДНБ за 1,80

Неясен мач в далечните футболни ширини на Фарьорските острови, където станалият за първи път шампион Викингур Гота ще пътува 50 минути от своя град Норогата до столицата Торшавн, за да използва лицензирания от УЕФА 6-хиляден стадион. Гостите са шампиони на Косово и ще запишат исторически първи мач за тази новоприета в европейското футболно семейство държава, в квалификациите на Шампионската лига.

Домакините са корави - водят в лигата след 14 кръга и първенството е в разгара си. Гостите биха Астра в контрола преди дни, в състава им има двама нигерийци, ганаец, както и национали на Косово. Предпоставки да имат и повечко класа, не че това е голям фактор при очакваната корава битка. И все пак - Трепча не би следвало да загуби, а победа с подсигуряването на залога Равен няма залог (ДНБ) изглежда добра опция.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията