Смело за Чарлтън

Любомир Изов с три предложения от Острова

Любомир Изов
Любомир Изов 10:05 ч., 05 Авг 2017
0
1149

Островният звяр в прогнозите Любомир Изов се завръща със старта на сезона в Англия.

Той е един от екипа на Рекордьорите.

ПРОГНОЗАТА НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Чарлтън – Бристол Роувърс 1 за 2.30

Бившият мениджър на МК Донс Карл Робинсън взе няколко опитни фигури в Чарлтън, включително и младия Джей Дасилва под наем от Челси, който ще бъде чудесен играч за това ниво. Няма причина "Адикс" да не атакува плейофите през този сезон.

През миналата кампания основният проблем на Бристол бе немощната атака, а през лятото не бяха взети мерки това да се промени. Чартлън се представи добре в подготвителните срещи преди сезона, а Роувърс бе на обратния полюс.

ВТОРИ ШАНС ОТ ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Флийтууд – Родъръм 1 за 2.30

Флийтууд бе един от най-впечатляващите отбори през миналия сезон в Лига 1 и липса на шанс му попречи да завоюва промоция. Тимът запази основните си играчи, а допълнителен бонус е оставането на качествения мениджър Уве Рьослер. Родъръм със сигурност ще бъде доста по-конкурентен отбор в това ниво, но очакванията са да започне с поражение.

БОНУС ПРОГНОЗИ НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Стивънидж – Нюпорт 1 за 2.15

Чудо спаси Нюпорт от изпадане през миналия сезон, но очакванията и за тази кампания не са по-различни. Стивънидж има само 1 поражение в последните 6 сблъсъка между съперниците, спечелиха четири и завършиха наравно един.

Целта на домакините е да се доберат до място в плейофите, а разликата в качеството ще окаже влияние върху крайния изход на сблъсъка.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията