Голове на брега на Темза

Динко Гоцев с три предложения

Динко Гоцев
Динко Гоцев 10:05 ч., 05 Авг 2017
0
1384

Динко Гоцев с три предложения за събота.

Той е един от екипа на Рекордьорите.

Фулъм - Норич гол/гол и над 2,5 гола за 2,25

Домакините ще са отново сила, както бе и през миналия сезон, когато стигнаха плейофи. Фулъм на Славиша Йоканович у дома вкарваше с лекота по 2-3 гола на всеки. Норич е от претендентите за плейофи, но е с нов мениджър за английската игра - германецът Даниел Фарк, и не е сигурно как точно ще изглежда на старта.

На "Крейвън Котидж", който се мие в брега на река Темза, ще има попадения. Вероятно и в двете врати, може би - доста, а и по-скоро победата ще иде към домакините.

Астън Вила - Хъл 1 за 2,05

Труден за прогнозиране мач, два отбора с амбиции за промоция и добри селекции. Но Стив Брус е патентовал домакинските победи с един гол разлика и нищо чудно отново да видим такъв "филм" - 1:0 или 2:1.

Гостите позапазиха основните единици след изпадането от Висшата лига, но е пълна енигма мениджърът им - Леонид Слуцкий, който ще се сблъска за първи път с английския футбол.

Тюн - Базел 2 и над 2,5 гола за 2,55

Гостите са пълен господар на швейцарската Супер лига в последните сезони, но стартираха с поражение този път - 0:2 като гост на силния Йънг Бойс. След което дойде домакински успех 3:1, което ясно говори - Базел отново ще вкарва, но и ще допуска от по-класните си съперници.

Тюн е един от тях на свой терен. А ако домакините вкарат и фаворитът (гостите) спечели, имаме успешна прогноза.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията