Влезте във Висшата лига със Sportinglife.bg

Станете част от лигата ни в играта Fantasy Premier League

Sportinglife
Sportinglife 11:20 ч., 10 Авг 2017
0
2092

Часовникът отброява минутите до старта на най-вълнуващото първенство в света, като Лестър и Арсенал ще вдигнат завесата на сезон 20172-18 г. във Висшата лига на 11 август.

Мачовете и головете ще гледате многократно, анализите и коментирати ще четете в нашия сайт, но защо не влезете в играта с нас?

Fantasy Premier League е световна мания, игра, в която вие сте мениджър и се състезавате с милиони други, селектирайки своя идеален отбор от Висшата лига.

Ако сте запалени по играта, присъединете се към нашата лига - името и е Sportinglife.bg.

Играйте един срещу друг с други почитатели и читатели на сайта, коментирайте във facebook страницата ни https://www.facebook.com/sportinglifebg/, добавете още подправки към емоцията на английския футбол.

Кодът за участие в лигата е 649127-676748.

За всеки, който не е наясно с играта и тепърва иска да влезе в нея - лесно е, бързо ще се запознаете с условията на адреса в сайта на Висшата лига - https://fantasy.premierleague.com/.

Безплатно е, не боли, а - уверяваме ви - адреналинът и кефът от всяка спечелена точка за отбора с някой гол, асистенция или "суха мрежа" на вашите играчи, е бонус към тръпката от мачовете.

Очакваме ви в Лигата ни, резултатите и класирането кръг по кръг ще следим в сайта и на facebook страницата на Sportinglife.bg.
Нека играем, а не просто да гледаме!

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията