Няколко твърде изкушаващи дългосрочни залога във Висшата лига

Евертън да пробие в топ 6, Марк Хюз да бъде уволнен първи, а Де Бройне да е №1 по асистенции

Sportinglife
Sportinglife 11:30 ч., 13 Авг 2017
0
2677

След феноменалния старт на сезона във Висшата лига и 13 гола в първите два мача (Арсенал - Лестър 4:3, Уотфорд - Ливърпул 3:3), нищо не бива да ни изненадва в това първенство.

И все пак, на какво бихте заложили в дългосрочен план, ако сте от хората, които имат страст към това? Няколко предложения от Sportinglife.bg.

Тотнъм да завърши в топ 4 - около 1,75

Като нищо ще се случи, въпреки че мнозина отписват "шпорите" за сметка на инвестиралите здраво отбори от Манчестър, шампиона Челси, Арсенал и Ливърпул. Тотнъм не е похарчил нито пени до момента, но има солиден състав и мениджър, а и опитът от две чудесни години в първенството с трето и второ място, преди които също бе отписван за четворката.

Коефициентът не е висок, но в комбинация в топ 4 да са примерно Манчестър Юнайтед и Арсенал (или Ливърпул и Арсенал), ще си струва.

Суонси да изпадне - около 3,00

Трагично лято на пазара, ужасен край на миналия сезон въпреки спасението, много слаба игра и огромен късмет на старта при гостуването на Саутхемптън (0:0)... Да продължаваме ли? Ако - а изглежда, че ще стане - Суонси загуби и Гулфи Сигурдсон, нещата ще изглеждат много зле.

Утвърден отбор в елита, но с клатещи се крака.

Да направи най-много асистенции - Кевин де Бройне около 4,33

Много вероятно, защото белгиецът от Манчестър Сити изглежда във великолепна форма. Пеп Гуардиола го посочи като най-добрият в тима през летните контроли, а силата му е точно в паса и центрирането, което създават голове.

Конкуренти са му традиционните Сеск Фабрегас, Месут Йозил и Филипе Коутиньо (ако остане в Ливърпул).

Първи уволнен мениджър - Пол Клемънт (15) или Марк Хюз (4,33)

Първият - ясно защо. Суонси ще страда. Хюз може да ви звучи изненадващо, но неговият Стоук изглежда напълно потънал в посредственост и без видими белези на прогрес. А собствениците са амбициозни и може бързо да решат, че е време за промяна. Феновете на Стоук от половин година шумно изразяват мнението си, че е точно така.

Сложете тук и Рафаел Бенитес (4,75), който може сам да си тръгне от Нюкасъл. Липсата на подкрепа за трансфери вече го накара да си отвори устата по адрес на боса Майк Ашли, което може да е началото на края.

Евертън да завърши в топ 6 - около 3,40

Стабилни, с добавена инжекция от класа и страхотен домакин - аргументите, че място в топ 6 изобщо не е химера. Евертън ще печели много мачове на своя стадион, а с новите си покупки може да мисли и за повече постоянство навън. Реално позицията в топ 7 изглежда сигурна, въпросът е да бъде изпреварен някой от конкурентите в считаната за сигурна шестица и залогът е печеливш.

Борнемут за завърши в топ 10 - около 3,40

Изключително вероятно с оглед на стабилния прогрес, който този клуб и отбор бележат с Еди Хауи начело. Борнемут ще е силен у дома, коварен навън и никой няма да е спокоен преди срещата с този съперник. Рисковано е да прогнозираме чак топ 10, но защо не? 

Най-резултатен отбор - Ливърпул или Тотнъм (около 7,00 и за двата)

Тук вече имаме силен старт - Ливърпул вкара три като гост още на старта, и то без Филипе Коутиньо и Адам Лалана - най-креативните си полузащитници/хора от атаката. Тимът на Клоп ще вкарва на воля, но спокойно можете да комбинирате залога с това, че никой в топ 6 няма да допусне повече от "червените".

Тотнъм вкара 86 пъти миналия сезон - най-много от всички в лигата. Добър залог е да го направи отново.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията