Смело за Рединг

Островният звяр Любомир Изов с прогнози за мачовете в Англия

Любомир Изов
Любомир Изов 09:55 ч., 12 Авг 2017
0
1120

На Любомир Изов нещата из долните дивизии на Англия са му ясни.

Той е един от експертите на Рекордьорите, ето ги трите му предложения.

ПРОГНОЗАТА НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:

Рединг – Фулъм 1 на 3.60

Рединг започна с поражение при гостуването си на КПР, но формата им далеч от дома винаги е била колеблива.

За сметка на това кралските поданици спечелиха 70% от срещите си в Бъркшър през миналия сезон. Двата отбора се изправиха един срещу друг в плейофите преди няколко месеца, а Рединг вече 180 минути не е допускал гол във вратата си на „Мадейски“ срещу силната атака на Котиджърс.

ВТОРИ ШАНС ОТ ЛЮБОМИР ИЗОВ:

Лийдс – Престън 1 на 2.05

И двата отбора започнаха с победи шампионата, но Лийдс показва страхотха атакуваща мощ, а това плюс домакинският фактор накланят сериозно везните в полза на Юнайтед. Йоркшърци удариха Болтън с 3:2 в първия кръг, а през седмицата прегази Порт Вейл за Карабао къп с 4:1.

Престън за последно спечели при визита във всички турнири на 2 януари! Очевидно е, че Норт Енд разчита на домакинствата си, за да печели точки.

БОНУС ПРОГНОЗИ НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:

Нортхямптън – Флийтууд 2 на 2,75

Отново се доверявам на атакуващият и резултатен Флийтууд на Уве Рьослер, който ще бъде един от фаворитите за промоция в Лига 1 тази кампания. Нортхемптън изглеждаше много зле в първия кръг срещу Шрозбъри. Като домакин Коблърс все пак се справят по-добре, но не виждам как ще удържат силния състав на Флийтууд.

Гостите са по-класният отбор във всяка една част на терена, тимът разполага със стабилна защита, креативни халфове и двама нападатели, които се разписват често.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията