Барселона обича да гостува на Атлетико

Коефициентите за победи на каталунците и Рома са скандално предизвикателни

Динко Гоцев
Динко Гоцев 10:00 ч., 14 Окт 2017
0
988

Динко Гоцев търси високи коефициенти в събота.

Той е един от екипа на Рекордьорите.

Атлетико - Барселона 2 на 2.40

Преди 20-ина дни използвах подобен аргумент за мача Борусия - Реал в Шампионската лига. Видя ли коефициент над 2.00 за отбор от калибъра на Реал, Барселона, Байерн, Ювентус - препоръчвам да се търси.

Атлетико е много силен отбор, който спечели първите си две домакинства на новия стадион "Метрополитано" на нула. Но арената е модерна, обемна, с голям терен - не като "Висенте Калдерон", където гостите се задъхваха. За Барса атмосферата няма да е проблем.

Задължително е да отбележим, че каталунците взеха 6 от последните си 8 победи на терена на Атлетико с 2:1, а от 14 визити на този съперник имат само 2 загуби. И Лео Меси винаги вкарва.

Рома - Наполи 1 на 3.00

Несериозно е за Рома в Рим да видиш ставка от 3.00, така че - не се колебая. Да, Наполи е фантастичен от началото на сезона и преди 2 седмици разнищи Лацио на същия стадион. Но Рома е друга бира, а и стадионът този път ще е пълен и с традиционната енергия на романистите и омразата към този конкретен съперник, нещата стават различни. Мачът ще е спектакъл, може да иде на 2:2, 3:2 или 2:3, но при коефициент 3.00 не се колебая кой е моят избор.

Бери - Брадфорд 2 за 2,20

Десертът е от друга категория, сравнена с Примера и Серия А. Третото ниво - Лига 1 на Англия, предлага футбол за ценители на ентусиазма и битките до последен дъх. Бери се старае да е конкурентен, но е малък клуб и не стигат ресурси. Брадфорд иска да се качи в Чемпиъншип през сезона и победи на места като "Гиг Лейн" са ключови.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията