Доверете се на Бруклин Нетс

Корифеят Любомир Изов с прогнози за НБА

Любомир Изов
Любомир Изов 12:40 ч., 27 Окт 2017
0
737

Ако залагате на баскетбол от лигата на извънземните зад Океана, Любомир Изов е вашият доверен консултант.

Той е един от експертите в екипа на Рекордьорите.

Голдън Стейт – Вашингтон 2 + 10,5 аз. хендикап за 1,90

Вашингтон спечели първите си 3 мача преди да загуби в последния от Лейкърс в сряда. Магьосниците обаче си остават един от най-солидните отбори на Изток. Срещу ЛА Уизърдс загуби след продължения, но Брадли Бил изигра пореден силен мач, а Джон Уол разочарова със слабата си стрелба.

Вашингтон е един от най-резултатните отбори в НБА дотук (5-о място) със 114,7 точки средно на мач. Голдън Стейт пък вече натрупа 2 загуби от 5-те си мача, а веднъж сбърка и у дома. Уориърс има проблем със защитата, а талантливите гардове на Уизърдс вероятно ще се възползват от това и ще държат интрига в по-голямата част от срещата. Вашингтон може и да загуби, но едва ли ще е с повече от 10 точки разлика.

Ню Йорк – Бруклин 2 за 2.30

Двата отбора от Голямата ябълка са ужасни през последните 5 години. Те се опитват да развият млади таланти и нова идентичност този сезон. Бруклин започна положително и има 3 победи в 5 мача. Мрежите дори удариха Кливлънд, но Д‘Анджело Ръсел получи травма и няма да играе. Въпреки това Ню Йорк има само загуби през кампанията и страда сериозно в офанзивен план. Всичко в Никс зависи от Порзигинс, но той сам едва ли ще може да се справи с възродените мрежи. Бруклин е по-добрия отбор и ще подходи с огромна доза самочуствие след успеха срещу Кавс.

ПРАВА КОЛОНКА НА ЛЮБОМИР ИЗОВ
Шарлот – Хюстън 2 за 1.70
Орландо – Сан Антонио 2 за 1.45
ЛА Лейкърс – Торонто 2 за 1.45

Общо: 3,60

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията