Дагенъм ще бие в Мейдстоун

Прогнозите на Любомир Изов

Любомир Изов
Любомир Изов 17:35 ч., 22 Ное 2016
0
861

Любомир Изов предлага три прогнози за мачовете из английските дивизии.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

ПРОГНОЗАТА НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Мейдстоун – Дагенъм енд Редбридж 2 за 1.95

Дагенъм е в челото, но причината, поради която не е на върха са домакинства. Отборът се представя значително по-стабилно при визитите си. В тази среща гостуват на един от най-слабите домакини в шампионата – Мейдстоун. Тимът е записал само 2 успеха от 10 опита пред своите фенове, а в тях допуска по над 2 гола средно на мач. Разликата в класите е огромна, а и моментната форма е на страната на червено-сините.

ВТОРИ ШАНС:
Болтън – Ковънтри 1 за 1.85

Болтън спечели 7 от последните си 8 мача в лигата, а Ковънтри има само 1 успех при визити. Отборът на Владимир Гаджев нареди 2 поредни загуби, като последната бе много тежка с 1:4 от непретенциозния Оксфорд.
Уондъръс разчита изключително много на здрава отбрана, за да печели точки – такава е философията на бившия мениджър на Брадфорд Фил Паркинсън. Болтън не би трябвало да изпита каквито и да било проблеми срещу Ковънтри.

БОНУС ПРОГНОЗА:
Порт Вейл – Олдъм 1 за 2.80

Порт Вейл е един от най-добрите домакини в третото ниво на английския футбол. Единствено Скънторп е пред него по този показател. Тимът има 20 точки от 9 срещи пред феновете си. Олдъм кара труден сезон и е в изпадащата зона. Атлетик загуби 3 от последните си 4 мача, а другия завърши наравно. В лагера на домакините няма ключови отсъстващи, така че коефициентът е необясним. Прогноза 1.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията