Преброени ли са дните на Гарет Бейл в Реал?

Анчелоти е твърдо зад уелсеца

Sportinglife
Sportinglife 12:05 ч., 07 Май 2015
0
594
GETTY IMAGES

Карло Анчелоти е принуден да води собствена битка, за да остане начело на Реал Мадрид и през следващия сезон, но италианецът ще се бори и за това Гарет Бейл да получи нов шанс на "Бернабеу".

Наставникът на "кралете" вече е казал на президента Флорентино Перес, че уелсецът не трябва да бъде продаван при никакви обстоятелства.

Бившата звезда на Тотнъм понесе страхотни критики след слабото си представяне в първия полуфинал срещу Ювентус в Шампионската лига.

Не бе нужно да си специалист или да гледаш статистиките, за да видиш колко безполезен бе той за отбора си, а в крайна сметка се оказа, че пасовете му са били по-малко от тези на вратаря Икер Касияс.

Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн пък заяви, че Бейл е бил толкова зле, че Реал е бил принуден да играе с човек по-малко.

Но вярата на Анчелота в уелсеца остава, въпреки че интерес към него има от страна на Челси и Манчестър Юнайтед, които веднага са готови да го върнат във Висшата лига.

За да защити клиента си надигна глас и неговият мениджър Джонатан Барнет.

"Защо трябва да обръщаме внимание на коментари от хора, които не знаят какво говорят и от провалени треньори", захапа той Кийн.

"Това е проблем само в Англия. Гарет е в най-големия отбор в света и той е един от най-добрите играчи на планетата", продължи той.

Какво ще се случи тепърва предстои да разберем, но със сигурност Гарет Бейл има малко време до края на сезона, за да си осигури по-спокойно лято.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията