Божинов не успя, Миланов в Шампионската лига

Валери се контузи при недостатъчна победа на Партизан, Бандаловски не игра

Sportinglife
Sportinglife 07:50 ч., 27 Авг 2015
0
1047
Odn.tf.rs

Валери Божинов отново имаше черен ден в кариерата си. Пред препълнените трибуни на стадион „Юна” в Белград нападателят не успя да помогне на Партизан да победи с достатъчно голям резултат БАТЕ (Борисов). Успехът с 2:1 означаваше отпадане след 0:1 в Беларус.

Още в 39-ата минута при резултат 0:1 Божинов се контузи и излезе.

След грубо нарушение срещу нападателя той се хвана за глезена. Видно бе, че болката е силна. А другият българин в състава на „гробарите” Иван Бандаловски остана на пейката.

Стоилов – царят на Казахстан

Мъри направи най-големия подвиг в кариерата си далеч от дома

Игор Стасевич вкара решителния гол за БАТЕ в 25-ата минута. В последния четвърт час Партизан успя да се върне в мача след автогол на Максим Жавнерчик.

А в последната минута Иван Сапонич заби за 2:1. Но време за трети гол вече нямаше.

Футболист №1 на България за 2012 година Георги Миланов и неговият ЦСКА (Москва) направиха подвиг.

След загубата с 1:2 като гост на Спортинг (Лисабон) руснаците пуснаха гол и на своя земя – Теофилио Гутиерес се разписа за португалците, които се виждаха в групите на Шампионската лига.

Но ЦСКА не се предаде – в 49-ата минута Сейду Думбиа изравни и върна надеждите. В 72-ата той отбеляза за втори път и мачът се запъти към продължения.

Пет минути преди края Ахмед Муса заби третия гол и прати Спортинг в Лига Европа. Георги Миланов влезе като тактическа смяна в последните секунди вместо Муса.

За съжаление през този сезон българският халф е със статут на дълбока резерва.

Така освен Астана на Станимир Стоилов, Цанко Цветанов и Саид Ибраимов единственото наше участие в турнира на милионерите ще допълна само Миланов.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията