Челси – магнит за проблеми

Диего Коща наказан за 3 мача, докторката Ева съди клуба

Sportinglife
Sportinglife 08:15 ч., 23 Сеп 2015
0
1016
Getty Images

Челси се превърна в магнит за проблеми през този сезон.

След безметежната шампионска година с Жозе Моуриньо освен лошите резултати, „сините” са преследвани от ядове по всякакви параграфи.

Първо Футболната асоциация наказа Диего Коща за три мача заради ударите му в лицето на Лоран Кошчелни при 2:0 над Арсенал.

На терена испанският национал бе санкциониран само с жълт картон. Коща ще пропусне мачовете срещу Уолсол за Купата на Лигата довечера, срещу Нюкасъл и Саутхемптън във Висшата лига.

„Безкрайно сме разочаровани от решението на комисията на Футболната асоциация – пише в официална декларация на Челси. – Очакваме да ни пратят писмено причините за наказанието и тогава ще коментираме повече.”

„Футболната асоциация наказва Диего Коща заради действия, които са не видени от съдиите, но видеозаписът доказва вината му - е мотивът на независимия панел, който разглежда инцидента. – Играчът на Челси ще изтърпи стандартно наказание от три мача, което влиза в сила веднага.”

Очаква се довечера след мача с Уолдол гневната реч на Моуриньо по повод наказанието на Коща. След дербито с Арсенал португалецът обяви своя нападател за играч на мача. И каза, че не е видял някакво особено провинение.

За същата ситуация Арсенал спечели обжалването на червения картон на защитника Габриел. Бразилецът бе изгонен, след като „влезе между шамарите на Коща” срещу Кошчелни. Габриел няма да изтърпява наказание.

Докторката Ева Кaрнейро не се върна на работа в Челси и започва да съди клуба.

Тя беше отстранена от Жозе Моуриньо, който е обвинен, че сексистки е обидил по време на мача със Суонси (2:2 на „Стамфорд Бридж”).

Ако бъде признат за виновен, португалецът ще бъде наказан за 5 двубоя. Според медиите в Англия родената в Гибралтар Кaрнейро вече е наела известен адвокат, който да води делото срещу Челси и Моуриньо.

Тя ще доказва, че Специалния й казал на португалски „Дъщеря на кучка”.

Преди няколко дни Ева за първи път показа признаци на живот в социалните мрежи, след като публикува своя снимка как яде сладолед.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията