Най-слабият сборен отбор от "Анфийлд" и "Олд Трафорд"

Кои са футболистите с най-лоши изяви в Ливърпул и Юнайтед

Sportinglife
Sportinglife 17:00 ч., 15 Яну 2016
0
357

Дербито Ливърпул – Манчестър Юнайтед е родило много легенди.

В него се става икона за феновете, за историята. Но медалът винаги има две страни.

Daily Telegraph направи идеалният отбор на най-слабите футболисти, играли в двата големи гранда на английския футбол. При това обединени в един общ тим.

Повечето от тях дори не са имали шанс да опитат магията на мача Ливърпул – Юнайтед.

Вратар

Масимо Таиби
Италианецът пази за Юнайтед. И впечатленията от него са ужасяващи, въпреки че спечели наградата за играч на мача в дербито с Ливърпул, спечелено с 3:2. Може да се каже, че той е манчестърския Адъм Богдан (сегашния ливърпулски втори вратар).

Защитници

Бьорн Творе Карме

Норвежецът стана най-известен в Ливърпул с голямата си грешка в мърсисайдското дерби срещу Евертън през 1997 година, която доведе до гол на Дани Кадамертари. Голям трансферен провал за „червените“.

Уилям Пруние
Юнайтед го взе под наем през 1995 година, но заради много контузии той принудително стана титуляр. След като Тотнъм вкара четири гола на „дяволите“, Пруние повече не се появи в игра.

Джими Траоре
И до днес на „Анфийлд“ не вярват как отборът спечели толкова купи с нервния защитник от Мали в центъра на защитата. „Знам, че не съм най-добрият, но съм играл най-твърдо“, казва Траоре, който вкара един от най-прочутите автоголове – срещу Бърнли.

Лоран Блан
Световният шампион с Франция пристигна твърде стар в Манчестър Юнайтед и неподготвен за Висшата лига. А трябваше да е заместник на Яап Стам през 2001 година. Игра слабо, но спечели титлата в последната си година като професионален футболист.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията