Идеалните 11 със само една титла в Англия

От Де Хеа до Шиърър

Sportinglife
Sportinglife 10:05 ч., 08 Май 2016
0
1802
GETTY IMAGES

Да станеш шампион в някое от големите първенства на Европа е мечта за всеки футболист. Но в крайна сметка никак не са много тези, които достигат до заветната цел.

Приказката на Лестър ще се разказва с десетилетия, но от състава на "лисиците" само двама бяха докосвали шампионското злато с други отбори.

Вратарят Марк Шуорцър бе част от тима на Челси, който триумфира през 2015-а, а Роберт Хут бе играч на лондончани в периода 2004-2006, когато на два пъти спечелиха Премиършип.

Това означава, че в състава на Лестър всички останали стигат до върха за първи път. А замисляли ли сте се кои са най-големите играчи, които имат само една титла от Висшата лига?

Ще ви представим поглед от този ъгъл с уговорката, че някои от футболистите все още имат възможността да достигнат до нови шампионски мигове.

Давид Де Хеа

Въпреки че е най-добрият вратар в Англия, Де Хеа може да се похвали само с една титла. Испанецът запази 11 сухи мрежи, за да помогне на Манчестър Юнайтед да достигне до първото място през сезон 2012/13.

Сезар Аспиликуета

Той пристигна в Челси през 2012-а и бе част от тима, който спечели Лига Европа, но трябваше да почака, преди да вдигне нова купа. През сезон 2014/15 Челси взе Купата на Лигата, а след това стана и шампион.

Гари Кейхил

През тази кампания изявите на Кейхил бяха противоречиви, но през миналия сезон бе важна част от шампионския тим на Моуриньо.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията