Атлетико (М) би Реал в първия 1/8-финал за Купата

Първи мач като титуляр за Атлетико изигра Фернандо Торес

Sportinglife
Sportinglife 07:35 ч., 08 Яну 2015
0
84
Getty Images

Атлетико (Мадрид) се наложи с 2:0 над градския си съперник Реал в първи мач от осминафиналите на турнира за Купата на Краля в Испания. Автори на попаденията станаха Раул Гарсия от дузпа в 58-та минута и Хосе Мария Хименес в 77-та минута.

Реал успяха да отбележат едно попадение още в 12-та минута когато Гарет Бейл засече топката във вратата на Атлетико. Голът обаче бе отменен заради засада.

Първи мач като титуляр за Атлетико (Мадрид) изигра Фернандо Торес.

Бившият нападател на Ливърпул, Челси и Милан обаче не успя да се разпише.

За Реал (Мадрид) това бе второ поредно поражение след серията от 22 мача без загуба.

„Не успяхме да покажем своята игра. До дузпата всичко бе на ниво, макар че имахме твърде малко положения за гол. Трябва да похваля съперника – стояха страхотно в защита. Да, загубихме втори пореден мач, но не бих казал, че сме в криза. Предстои ни мач с Еспаньол, след това реваншът за Купата. Имаме своите шансове да продължим напред, макар да не са големи”, коментира след двубоя треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти. Реваншът на неговия тим с Атлетико е на 15 януари на стадион „Сантяго Бернабеу”.

Останалите резултати от двубоите за Купата на Краля: Виляреал – Реал Сосиедад 1:0, Валенсия – Еспаньол 2:1, Алмерия – Хетафе 1:1.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията