Гол/гол на Италия - Швеция

Прогнозите на Иван Тепавичаров

Иван Тепавичаров
Иван Тепавичаров 14:45 ч., 16 Юни 2016
0
283
GETTY IMAGES

Иван Тепавичаров дава своите прогнози за два мача от Евро 2016.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Испания - Турция - 1 и над 1,5 гола на 1,65

Незнайно защо немалка част отфутболните "специалисти" анатемосаха испанците все едно не говорим за действащия европейски шампион, а за някакви новобранци от типа на  Албания и Исландия.

Дел Боске е висш пилотаж в треньорския занаят, а каквито и да са промените в "Ла Фурия",  испанците продължават да са от отборите, които диктуват  футболната мода.

Срещу опълчението на Чехия вкараха късен гол само заради великолепния Чех, но срещу турците смятаме,  че такъв ще видим още през първото полувреме, гарниран с поне  още един. Затова се спираме на този вариант, който се предлага на приличния коефициент 1,65.

Италия - Швеция - гол/гол на 2,35

Тук се спираме на традицията между тези два отбора, които на такива форуми обикновено си разменят поне по едно попадение.

Тази защита на Италия, колкото и да е солидна заради карето от  Ювентус, в което влиза и Буфон, е доста пропусклива, което
пролича и срещу белгийците, но Лукаку и Ориги очевидно не са достигнали тази класа, че да бележат при едничките положения,
които им се предоставят.

Само че Златан такъв проблем няма,  поради което имаме сериозното предчувствие, че ще вкара точно на италианците, които вече свършиха повече от половината от  работата си в групата след успеха над Белгия.

Ще отбележат  и хората на Конте, защото играта на шведите в защита е пародия.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията