Мариехамн с нова стъпка към титлата (Видео)

Любомир Изов с три прогнози за рекордьорите

Любомир Изов
Любомир Изов 09:55 ч., 22 Юли 2016
0
313

Любомир Изов гледа към Финландия и Полша с прогнозите си за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

ВПС Вааса – КУПС Куопио 1 за за 2.10

ВПС навлезе в страхотна форма в последно време като записа 5 поредни победи, а като домакин в последните 5 срещи е допуснал само 1 гол. Нападението с голмайстора Соири превключи на бързи обороти, а отбраната е повече от стабилна.

КУПС също върви добре в първенството като няма загуба 5 двубоя, но игра срещу посредствени противници. Стадион „Хайтелахти“ във Вааса ще се окаже труден за преглъщане залък.

Мариехамн – Интер Турку 1 (аз.хендикап -1) за 2.30

Изненадващият лидер срещу отбор, борещ се за своя елитен статут. Мариехамн водят с 3 точки на ХИК. Отборът е с 4 поредни победи. Защитата е ключът към успехите – само 9 допуснати гола в 17 срещи. Интер са един от най-слабите гости във Вейкауслигата с 6 поредни загуби.

Преди по-малко от месец смениха треньора, но и това не дава нужния резултат. Двата отбора играха веднъж този сезон и зелено-белите надвиха Интер като гост с 2:0. Очаквам подобен сценарий, а защо не и подобен резултат. Победа с 2 или повече гола разлика за Мариехамн.

Арка – Висла Краков 2 за 2.70

Новак срещу едно доказано име в полския футбол. Арка загуби в първия кръг срещу друг фаворит за изпадане и рано става ясно, че тежък сезон предстои за отбора. Загубиха двете си най-големи звезди – Формела и Мишчук, което трудно ще бъде компенсирано.

Гостите стартираха с победа и това дава надежда на феновете, че злополучният миналогодишен сезон е забравен. Тимът от Краков играе повече от успешно срещу настоящия си съперник – 7 победи от 8 срещи. Любопитен факт е, че последните 5 срещи неизменно завършват с резултат 1:0. Победа за Висла, а защо не да се добави и с един гол разлика.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията