Един куп звезди в Англия, които отчаяно търсят трансфер

Във Висшата лига останаха играчи, които нямат бъдеще в отборите си. И имат няколко дни да намерят нови

Sportinglife
Sportinglife 11:40 ч., 28 Авг 2016
0
1291
GETTY IMAGES

На 1 септември целият шум ще приключи.

Хлопването на трансферния прозорец за Европа ще сложи край на тази лудница, в която разбираме, че Погба струва колкото самолет, а заплатата на Ибрахимович е колкото външния дълг на средно бедна африканска страна.

Но и в момента, дни преди края на трансферните дела, има цял един отбор от звезди във Висшата лига, които търсят трескаво промяна. Спасителен трансфер, който да им даде свободата да играят през сезона.

Защото иначе ги чака изгнание.

Джо Харт (Манчестър Сити)

Титулярният вратар на Англия е вече избор №3 в клуба си, след като Пеп Гуардиола безцеремонно го изолира от вратата. Клаудио Браво от Барса ще е първи вариант, дублиран от Уили Кабаейро. Харт търси отчаяно отбор, но огромната му заплата е проблем. Ливърпул и Севиля се оглеждат, като Сити дори е готов да плаща повече от половината му възнаграждение (а то е 120 000 на седмица), за да го даде някъде под наем.

Ашли Йънг (Манчестър Юнайтед)

След пет години в клуба, изглежда всичко приключва. На 31 е, което значи, че още има какво да предложи на отбор от Висшата лига, но не и на "Олд Трафорд". Използван като бранител в последните години, но всъщност Йънг си е крило. Кристъл Палас има интерес, но цената няма да е висока и Юнайтед не бърза.

Фил Джоунс (Юнайтед)

Преди време бе сочен за най-добрият защитник в клуба, днес е пети избор за центъра на отбраната и поне втори за десен бранител. Нищо чудно още тези дни да чуем, че отива в Съндърланд при Дейвид Мойс под наем.

Хуан Куадрадо (Челси)

Странна история е този колумбиец.

В Италия направо са луди по него, направи страхотен сезон във Фиорентина преди трансфера в Челси, а после и в Ювентус под наем. Е, какво не се получава в Англия? Но и при Антонио Конте няма шанс, та се очаква Юве отново да си го прибере. Този път за постоянно.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията