Спартак Москва няма право на грешка

Динко Гоцев с няколко предложения за уикенда

Динко Гоцев
Динко Гоцев 09:00 ч., 16 Сеп 2016
0
544

Динко Гоцев гледа към Русия, Италия и Испания с предложения за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Топ прогноза
Оренбург - Спартак Москва 2 за 1,75

Грандът се събуди под ръководството на Масимо Карера и е лидер в класирането. Спартак не е бил шампион от 15 години, което направо убива феновете на отбора. Сега обаче Ивелин Попов и съотборниците му са решени поне да са в битката, което в последните сезони също не се случва.

Оренбург е абсолютен дебютант в елита, събра четири точки от първите 6 кръга с четири ремита (три по 0:0 и едно 1:1), като мачовете му са трудни за гледане и неатрактивни. Това е и единственият риск на залога - да не потъне Спартак в нулите срещу бетона на домакините.

Мач на уикенда
Сасуоло - Дженоа 1 за 2,10

Възхитен съм от Сасуоло през сезона, гледам всеки мач на отбора и виждам млади, талантливи футболисти с отличен треньор - Еусебио ди Франческо. Атаката с Берарди (22), Политано (23) и Рики (22) е чудесна, като лидерът Доменико Берарди обаче е под въпрос за мача.

В четвъртък Сасуоло се разправи с 3:0 с Атлетик в Лига Европа. Сега забравете написаното дотук - насреща е Дженоа, стартирал с пълен актив от две победи в първенството и много корав. Мачът никак няма да е лек за домакините, но залагам на тях - единица.

Баланс коефициент - риск
Ейбар - Севиля 2 за 2,50

Още един от "любимите" ми мачове, което не са никак ясни - невидими за тези, които търсят твърдите знаци. Този не е от тях, неслучайно коефициентите са около 2,50. Ейбар би Валенсия преди 2 седмици и е изключително труден за побеждаване в неговото 27-хилядно градче между скалите на Страната на Баските.

Но Севиля е вероятно отбор №4, за да не кажа - и на едно ниво с Атлетико, когато става дума за широчина и класа в състава. И трябва да побеждава на такива места, ако иска да е претендент за четворката през сезона. Има качество, за да го стори.

Бонус
Челси - Ливърпул - да вкара по което и да е време Садио Мане за 3,40

Садио Мане е излизал четири пъти срещу Челси, като четвъртият бе за 11 минути като резерва. Трите му титулярни мача с този съперник за Саутхемптън произведоха 2 гола и 2 асистенции.

За този коефициент, и при играта на Ливърпул с много бързина и създаване на положения, залогът е изкушаващ.

Челси ще е с Давид Луиш в центъра на отбраната, което значи, че поне 1-2 пъти в мача домакините ще са в лотарията на неговите хазартни изпълнения. Мане е смъртоносен, когато види такава възможност.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията