Юве ще спечели голово дерби

Жаклин Михайлов с няколко прогнози

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 08:50 ч., 16 Сеп 2016
0
533
GETTY IMAGES

Жаклин Михайлов предлага три сингъла и колонка в прогнозите си за уикенда.

Той е топ експертът на Рекордьорите.

Основна прогноза

Интер - Ювентус 2 и над 2,5 гола 3,25

Избрал съм сложен и трудно постижим подход, но пък затова победата ще е много сладка. Доверявам се безгранично на "бианконерите", защото класата им е безспорна. Един от петте най-силни отбора в Европа към днешна дата. Но това са резонни аргументи.

Другите са доста по интересни. Юве направи фалстарт в ШЛ и два поредни лоши резултата не виждам как ще се случат. Вторият аргумент е ужасното състояние на Интер при Де Бур. Просто са някаква смешка. За първенство нерадзурите не помнят откога са печелили срещу торинската Стара госпожа.

Но, едно голямо Но. Интер успява да направи мачовете напечени. И да вкара гол. Най-често това прави Икарди. Развой на мача с повеждане на Интер е единият вариант, другият е през изравняване 1-1. Очаквания точен резултат е 1-2.

Втори шанс

Уотфорд - Манчестър Юнайтед 2 и над 2,5 гола за 2,45

Огледален мач на първия ми избор. Победа на Юнайтед и Уотфорд да вкара гол в мача. Точен резултат от 1-2 до 1-4. Откъде черпя убеденост. Юнайтед загуби преди седмица в дербито на Манчестър и няма никакъв начин да го повтори, а равенството също е загуба. Гуардиола и Конте нямат поражение в първите си четири мача в Англия.

Мауриньо вече го направи. Ситуацията между Манчестър Сити, Челси и Юнайтед ще изключва прекалено много грешни стъпки. Премиършип ще се превърне в копие на Примера. Накрая трите водещи тима ще са с актив около 90 точки. При такава диспозиция е ясно, че Юнайтед ще взема всичко, което му пада лесно.

Проба

Жянгсу Сент - Тянжин Теда над 3,5 гола 2,60

Малко изненадващо при толкова силни селекции и големи треньорски величия, ръководения от корееца Йонг Су тим се оказа най-големия опонент на почти неизменния шампион Гуанджоу Евергранде. Рамирес и Алеш Тешейра свършиха превъзходна работа на китайския си отбор. Колумбиеът Мартинес също играе на висота.

Въобще Жянгсу е във възход и печели без проблеми. Тянжин Теда отново е малко над чертата на изпадащите. Единствената им цел при гостуване е достигането до равенство. Цели 7 пъти им се удаде, но този път съперникът е много як. Тянжин вкарва на чужд терен, у дома Жянгсу качва съперниците на 3-4 гола.

Класиката от над 2,5 за 1,65 е безпроблемна. Целя се обаче малко по- нависоко.

Колонка

Интер - Юве 2 1,95

Уотфорд - Манчестър Юнайтед 2 1,65

Жянгсу - Тянжин 1 1,50

Общо около 4,50

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията