Уотфорд не може да спре Юнайтед

Цветомир Лазаров с три прогнози за уикенда

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 12:50 ч., 16 Сеп 2016
0
1443
GETTY IMAGES

Цветомир Лазаров с две прогнози за уикенда.

Той  е един от експертите на Рекордьорите.

Уотфорд - Манчестър Юнайтед 2 за 1.65

Това е един от най-логичните мачове в тиража. На гърба на две поредни загуби и огромно напрежение в лагера на Юнайтед, Жозе Моурниьо ще уталожи страстите с победа в Лондон. Португалецът даде почивка на доста основни единици при гостуването на Фейенорд за Лига Европа през седмицата и отново ще извади най-доброто за визитата на "стършелите".

През последните 10 години Уотфорд не е побеждавал Юнайтед - пет загуби и голова разлика 3:13. Игало и Дийни показаха признаци на съживяване в дербито с Уест Хем миналата седмица, но това няма да е достъчно срещу звездите на Жозе.

ЦСКА - Черно море 1 за 1.60

Срещу Дунав "армейците" бяха изключително колебливи, а сега ще се опитат да се върнат на победни път срещу коравия тим на Черно море, воден от Гонзо.

Двата отбора са с равен брой точки, а след добрия старт "моряците" инкасираха две загуби от лидера Дунав и шампионът Лудогорец. Морето ще скочи здраво за точка на "Армията", но ако я постигне, ще е голяма изненада.

Леганес - Барселона 2 азиатски хендикап -2.5 гола - 2.35

Селтик бе първият потърпевш след изненадващия провал на Барса у дома срещу Алавес, а сега нерадостната съдба е за Леганес. Новакът изненада на старта с победа като гост на Селта и "хикс" у дома с Атлетико Мадрид, но това само ще мотивира допълнително Меси и компания да са безпощадни.

Леганес допусна само два гола в трите кръга досега, но очаквам да бъде разгромен у дома от каталунците.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията