Уест Хем ще се събуди (Видео)

Цветомир Лазаров с три предложения за уикенда

Цветомир Лазаров
Цветомир Лазаров 14:00 ч., 30 Сеп 2016
0
1441
GETTY IMAGES

Цветомир Лазаров е избрал три предложения за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Уест Хем - Мидълзбро 1 за 2.15

И двата отбора са в поредица от загуби - Уест Хем е с 4 поредни, а Мидълзбро - с три. Славен Билич е притиснат до стената и е сред основните кандидати за първа треньорска рокада в Премиършип. "Чуковете" сякаш не са тима от миналия сезон, но не трябва да се пренебрегва факторът "нов стадион".

Дойде време обаче лондончани да се окопитят и новакът Мидълзбро е удобен шанс да се излезе от дупката. Тимът на Айтор Каранка притежава добри единици, но вярвам, че Уест Хем ще вземе победата.

Рома - Интер 1 за 2.00

Проблемите на Интер се видяха и във втория кръг на Лига Европа и загубата при гостуването на Спарта Прага. "Нерадзурите" са трети във временното класиране в Калчото, но единствената им по-стойностна победа бе обратът срещу Ювентус. Сега гостуват на "Олимпико", където нямат победа за първенство от повече от 8 години и вярвам, че отново ще им е много трудно във Вечния град.

"Вълците" са на другия полюс след разгрома над румънския Астра и ще се опитат да се върнат на победния път в Серия "А". В тима на Спалети има много качествени футболисти, които да се преборят с гранда от Милано. А и статистиката е доста красноречива.

Лудогорец - Нефтохимик 1 и над 2.5 за 1.85

Лудогорец ще трябва да превключи от Шампионска лига към Първа лига, но е набрал такава инерция, че трябва да минава през съперниците у нас като през малки гари. Нафтата е с нов треньор в лицето на Христо Янев, но това няма да спаси бургазлии в Разград.

В последните си тра мача навън "шейховете" допуснаха 9 гола във вратата си - средно по 3, а и сега се задава нещо подобно на хоризонта.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията