Полша ще спечели (Видео)

Жаклин Михайлов с три прогнози за световните квалификации

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 17:20 ч., 07 Окт 2016
0
592
GETTY IMAGES

Жаклин Михайлов стреля в три прогнози за световните квалификации.

Той е топ експертът на Рекордьорите.

Голям мач 

Полша - Дания 1 за 2,00

Аргументите ми са разнопосочни. На първо място Полша бе на последното европейско, а Дания отсъстваше. Видно е и с просто око, че поляците имат чудесна генерация, която не си е казала още последната дума, поне едно световно трябва да направят Левандовски и компания.

Вторият аргумент обаче е по-силен, Полща много нелепо загуби две точки на старта на кампанията. Абсолютно всичко бе под техен контрол в Казахстан до изненадващия обрат. Поляците са подчертано силни домакини, биха Германия в предишните квалификации. В Дания винаги има нещо гнило, но при коефициент 2,00 съм склонен да си заложа репутацията.

Втори избор

Черна Гора - Казахстан 1 хендикап на 2,80

Три точки са три точки, както и да се вземат, но имам усещането, че ще е с разлика. Черна Гора не са някаква супер сила, но ако имат настроение и не са подготвили измама, каквато винаги е възможна по балканските ширини, е логично да победят с разлика Казахстан. Но на който не му се рискува прекалено има и азиатска линия и нормална единица само на 1,60

Резонен знак

Германия - Чехия 1 хендикап 1,70

С едно изречение, световните шампиони няма да се оставят до треперят до края на един гол разлика. Направиха го в Осло, сега ще повторят упражнението у дома. 2-0 или 3-0 е резултатът.

 

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията