Право в целта с Жаклин Михайлов: Ден за НБА

Прогнозите за сряда, 28 декември, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 13:45 ч., 28 Дек 2016
0
1099
GETTY IMAGES

За пореден път се убедих, че когато събитията са по-малко, то нашите прогнози обикновено са Право в целта и директно в десетката. Това показва равносметката за вчерашните ми предложения.Днес основно ще се насочим в САЩ и НБА, където има цели 10 мача. Ще разнищим 6 от тях.

Уошингтън – Индиана 1 за 1,57 в ЕФБЕТ и малко по-рисково 1 с аз. хендикап от – 4,5 точки на 1,90 в ЕФБЕТ.

Два от най-непостоянните тимове се изправят един срещу друг, но домакинската форма на Уошингтън ни дава добри предпоставки за знак 1. Уизърдс играе стабилно в своята зала под ръководството на новия треньор Скот Брукс.

Тимът спечели 5 от най-скорошните си 7 срещи и е в борбата за плейофите. Уошингтън взе 11 от своите 17 домакинства, а Индиана има сериозни затруднения при визитите си, където записаха едва 4 победи от 16 мача. Една от ключовите фигури за Индиана – Монта Елис, ще пропусне срещата. Това е и изборът на деня, страхотна възможност с приличен коефициент.

Продължаваме с Детройт – Милуоки под 199,5 точки на 1,80 в ЕФБЕТ.

Пистънс ограничиха Кливлънд в последната си среща до 38% успешна стрелба, което показва добри защитни възможности. Всъщност и двата тима са в топ 10 за показателите в защита в лигата, а това ще даде отражение и в този двубой. 

Сан Антонио – Финикс 2 + 15,5 точки за 1,80 в ЕФБЕТ.

Не съм фен да търся голяма разлика за който и да било отбор. Шпорите имат предимство пред слънцата, но Финикс е способен да задържи разлика в рамките на 10 точки. Сънс разполага с добри и солидни гардове в лицето на Бледсоу, Букър и Найт. А ако те имат ден, нашата прогноза ще бъде право в целта.

Денвър – Минесота над 217,5 точки на 1,85 в ЕФБЕТ.

Два от най-резултатните тимове се изправят един срещу друг, а победата е задължителна за всеки от тях. Нъгетс е по-солидният отбор, но се очаква точките да валят в тази среща. Вълците бележат средно по 104 точки на мач, което е страхотен показател за отбор, който губи голяма част от срещите си. Денвър бележи по 107,5 точки, но допуска по почти 110 средно на двубой.

Голдън Стейт – Торонто 2 + 11,5 точки на 1,65 в ЕФБЕТ.

Най-силното оръжие на гостите в отбрана е, че не позволяват на съперниците си да бележат от зоната за 3 точки. А това ще се окаже ключово в този сблъсък. Раптърс има 8 успеха от последните си 9 мача и 4 поредни победи. 5 от успехите бяха при визити.

Въпреки, че Голдън Стейт е фаворит, то Торонто няма да се даде лесно. Опитайте и Чикаго – Бруклин 2 + 9,5 точки аз. хендикап за 1,85 в ЕФБЕТ. Биковете въпреки привличането на големи имена през лятото, не убеждават, че ще имат сериозна роля в шампионата.

Малко баскетбол и от Европа. В Чехия Пардубице – Острава 1 с азиатски хендикап от  – 16,5 точки на 1,80 в ЕФБЕТ.

Домакините са от най-добрите отбори в първенството, а гостите са последни, а във визитите си почти винаги губят с голяма разлика.

Няма да пропуснем и футболните срещи. Във Висшата лига на Англия Саутхемптън – Тотнъм над 2,5 гола на 2,15 в ЕФБЕТ. И двата отбора записаха победи в последните си срещи, а това със сигурност има ключова роля за техния морал. Головете ще валят на „Сейнт Мери“.

В Шотландия Инвърнес – Мъдъруел гол/гол за 1,70 в ЕФБЕТ и Партик Т – ФК Дънди гол/гол на 1,90 в ЕФБЕТ. Един мач и от купата на Турция – Акхисар – Юмраниеспор 1 за 1,61 в ЕФБЕТ. Гостите са уморени, а нямат голяма резервна скамейка, което ще натежи в сблъсъка.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията