Право в целта с Жаклин Михайлов: Забавлението продължава

Прогнозите за петък, 30 декември, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 15:30 ч., 30 Дек 2016
0
1610
GETTY IMAGES

Противно на всякаква логика за запразняване, забавлението продължава в пълна сила.

Явно тази година пиянствата и купоните са отменени. Толкова много мачове днес, да не говорим за утре!

Започва новогодишния кръг в Англия. Мислите за почивка са игнорирани. Играе се на макс.

Първи мач от кръга между Хъл Сити и Евертън. Някак прекалено равно е в последно време. Фаворитите печелят непрекъснато, а така просто не е интересно.

В прогнозата обаче ще заложа на една ирационална причина. При победа днес Хъл Сити чудотворно ще избяга от зоната на изпадащите. След като четири месеца неизменно са последни имат уникалната, макар и временна възможност да отидат цели три места напред. 1 на 4,40 в ЕФБЕТ. Това, което в този мач най-трудно ще се случи е равенството.

Имам фатално предчувствие за някои неща в Чемпиъншип. Мнението ми остава непроменено – в мачове между дърводелци всичко е възможно. Но избирам 1 на Ипсуич – Бристол С. на 2,75 в ЕФБЕТ. Нещо няма как трактористите все да се дънят. Моментът е подходящ за празнични три точки.

Това обаче не е мачът на деня. Главоблъсканица е на Рединг – Фулъм и защо по дяволите фаворит за букитата са гостите. Не мога да разбера, Рединг има 5 поредни победи у дома, включително срещу Норич и Брайтън. При това неясно положение отивам на над 2,5 гола за 1,75 в ЕФБЕТ. И още една отметка, единиците на Брайтън и Нюкясъл направо плачат за контриране. Ще разбера всеки, който тръгне на далечните Х и 2 особено в мача на „джордитата“.

Толкова от Англия, надолу няма да слизам. Днес съм особено заинтересован от кръга в Серия Б. Обявявам ден на двойките. Поне 4 или 5 очаквам в деветте мача. Защо се насочвам по тази следа? Гостуват силните отбори. Новара – Карпи, отнасям се с недоверие към домакините след сензационната им победа с 4-0 над Верона преди месец и то като гост.

За мен този клуб влиза в графата съмнителни. Средняк, който може да се замеси във фейк неща.

Карпи явно ще се опитат да се върнат в Серия А с бързия влак. Най-силния гост в дивизията, затова 2 на 3,25 в ЕФБЕТ. Втората ми двойка е брутална – Читадела – Ентела на 3,70 в ЕФБЕТ. Причината е лошата форма на Читадела – 4 загуби от 5 мача. Шести са в класирането, а това е доста високо място за тях. Освен това у дома или падат, или бият.

Още една двойка с много по-силни аргументи. Поне двойно по-силни. ПроВерчели – Фрозиноне на 2,50 в ЕФБЕТ. Това, което се вижда и с просто око е, че Фрозиноне твърдо са се устремили към връщане в Серия А. Има опасност единствено от хикс, накрая ще дам и такъв вариант. Четвъртата ми двойка е Тернана – Асколи на 3,50 в ЕФБЕТ. Гостите са по-силния тим и най-важното имат по-добри показатели в графата моментна форма.

Все пак се намираме в Италия и винаги първата мисъл е за хикс. Ако има днес мач с такива предпоставки, то той е между Салернитана и Перуджа – 3,35 в ЕФБЕТ.

Май забравяме нещо важно, ами да Пиза – най- нерезултатния отбор в света. 20 мача за първенство, 19 под 2,5 гола, 16 под 1,5 гола. Потресаваща голова сметка 7 вкарани, 11 получени. Най-добрата защита в Италия, Беневенто с втората по сила – само 14 гола. Е, има ли съмнение, че днес Беневенто – Пиза е под 2,5 гола за 1,50.

Може да се вземе предвид, че Верона не може да прави измами във всеки мач. Верона – Чезена 1 на 1,80 в ЕФБЕТ. За мен един от коловете за деня. Ето го и последния акорд. Комбо от Новара – Карпи Х2 на 1,55, Латина – Авелино 1Х на 1,30, ПроВерчели – Фрозиноне Х2 на 1,40 и Читадела – Ентела 12 на 1,35. Скромно около 4,00.

Тегля черния молив на Про Лигата в Италия и отивам в Кувейт.

Отдавна не бях се отбивал там. Към списъка на отбори под пара, които особено ценя, прибавям и Ал Насер. Те не са сред най-елитните за местното първенство, но през този сезон играят много успешно. Днес гостуват на Салибхает и адски изкусително е 2 на 2,50 в ЕФБЕТ.

Пуантата поставям с мач на деня. Купа на лигата в Португалия, където вчера се случиха някои интересни неща. Днес имам само едно виждане – 2 на Гимараеш срещу Визела на 1,60 в ЕФБЕТ.

Двата извън футболни бонуса днес са хокей от Чехия и баскетбол от Адриатическа лига. Либерец- Оломоуц под 4,5 гола за 2,40 в ЕФБЕТ. И Цибона- Партизан 2 на 1,50 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията