Право в целта с Жаклин Михайлов: Продължаваме по дневния ред

Прогнозите за вторник, 10 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 16:35 ч., 10 Яну 2017
0
1094
GETTY IMAGES

Периодът е беден откъм футбол, но пък добър за максимална концентрация. А както е казал мъдрия народ – един мач, но печалба да е. Както стана вчера с Осасуна – Валенсия. Брилянтно!

Долу-горе каквото бе вчера, това и днес. С изключение на експеримента с ниските нива на Англия. Там винаги е тройно, но днес и в петте мача съм намерил тенденция.

Да започнем с трудните имена.

Бароу- Саутпорт 2 на 6,50 в ЕФБЕТ търся невъзможна изненада на базата на онзи регламент за нулите. Бароу държи единствената нула в домакинската графа на Националната дивизия. 12 мача без загуба, днес е 13-ия фатален. Далеч по-сигурно на Брейнтри – Сътън 2 на 2,50 в ЕФБЕТ.

Най- добрият знак обаче е Ийстли – Форест Грийн 2 на 2,20 в ЕФБЕТ. Както се видя, информацията за кадровите проблеми на домакините излезе напълно вярна. Не вярвам за три дни нещата да са кой знае колко различни.

И Макълсфийлд – Доувър също 2 на 2,80 в ЕФБЕТ. Четирите няма да станат, но два или три ще е напълно достатъчно. Да прибавя е пети английски, но от едно ниво по-надолу в Англия аматьори. Халифакс – Чорли 2 на 2,60 в ЕФБЕТ.

В Копа дел Рей, където златото изчезна през миналата седмица днес започват с Атлетико – Лас Палмас. Ако съм на принципа „тъп, но упорит“ отново ще потърся гол/гол. Сменям тази изтъркана плоча с нещо неординарно под 3,5 гола за 1,75 в ЕФБЕТ. А пресентимана ми е за под 2,5 гола на 2,85 в ЕФБЕТ.

Към под се ориентира и първия мач за Купата на Италия през тази седмица. Наполи –Специя под 2,5 гола на 2,10 в ЕФБЕТ. Разчитам гостите да спретнат здрав бетон, а Наполи са толкови немощни,че едва ли ще направят нещо повече от минимална победа.

В Португалия както и се очакваше Гимараеш и Бенфика определят победителя в групата за купата на лигата. С оглед на несериозната игра на Гимараеш досега твърдо предпочитам 2 на 1,65 в ЕФБЕТ.

Последното ми футболно предложение е от Израел, най-високото ниво. Ашкелон срещу Бейтар 1Х на 2,50 в ЕФБЕТ. Позволени са вариации на ДНБ и дори тотална изненада с 1 на 6,50. Домакините са последни в класирането, но това е мач от който могат и трябва да вземат точки.

Баскетбол от Шампионска лига. Много силна информация за победа на Шарлероа над Партизан. Огромни кадрови проблеми за сръбския клуб и оракулите виждат успех на белгийците. 1 на 2,10 в ЕФБЕТ.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията