Право в целта с Жаклин Михайлов: Юруш на голове в Испания

Прогнозите за четвъртък, 12 януари, на експерта в залозите

Жаклин Михайлов
Жаклин Михайлов 14:35 ч., 12 Яну 2017
0
1243
GETTY IMAGES

Вложеното усилие винаги се отплаща. Или поне така ми се иска да бъде. Дългият и напоителен анализ на вчерашните двубои даде уникален резултат. 10 от 12, това дори надминава предварителните очаквания.

По-малко възможности днес, но достатъчно занимателни. Стартирам с мач от Англия между Рединг и КПР, който си е лондонско дерби.

Първенство със сравнително ниска степен на сигурност. Може би два или три пъти в годината ще посоча знак с пълна сигурност от Чемпиъншип. Е, днес сме точно в тази хипотеза. 1 за 1,85 в ЕФБЕТ. Увереността ми идва от това, което виждам като игра на Рединг под ръководството на Яп Стам. Явно всеки един холандец изповядва едни и същи футболни принципи. Рединг играе много добър футбол, а у дома на „Мадейски“ са направо непобедими. Винаги е възможно да стане нещо неочаквано, но аргументите за победа на Рединг не са за подценяване.

И бързам към Копа дел Рей. Типично доказателство на златното правило „Който го е страх от мечки, да не ходи в гората“. Срещнах една Меца преди месец и ме хвана шубето. А, вижте както става – 5 мача, 5 пъти поред гол/гол. А кой откри Америка преди три месеца на старта на мачовете за купата!? Отново съм длъжен да напиша, че най-важно е да останеш верен на себе си. Това рано или късно ще ти донесе дивидент.

Днес и трите мача на гол/гол. Селта – Валенсия на 1,65, Ейбар – Осасуна на 1,95 и Севиля – Реал Мадрид на 1,45 в ЕФБЕТ. Сингъли, двойки, тройки, както ги пожелаете. Едно леко подобрение – Севиля-Реал Мадрид двата да вкарат и над 2,5 гола за 1,55. Още една добавка 1 на 2,70 в ЕФБЕТ. При три гола аванс, Реал може да си позволи минимална загуба, а е време серията да свърши. Моментът изглежда много подходящ.

В Италия Милан – Торино, възможно е домакините да спечелят, но не го виждам. Сигурен съм в едно – Торино ще вкара гол, в два мача поред да не го направят ще е малко чудо. Определено смятам, че тук е възможна изненада и затова посочвам Х2 двоен шанс на 1,90 в ЕФБЕТ. Не изключвам никак възможността да се стигне до продължение и там да се задейства италианското правило за два гола в допълнителното време.

Заради принципа Академика – Оляненсе 1 на 1,45 в ЕФБЕТ. Обещал съм си да гоня победа на Академика във всеки един мач, макар че те няма как да догонят едно от първите две места даващи промоция. Изглежда много сигурна единица при дроп от 1,60 до 1,45.

Трети опит да направя успех на континентален баскетбол. Нещата няма как да не станат този път. Цървена звезда – Фенербахче 2 на 1,80 в ЕФБЕТ. Един милион аргументи в полза на турците за този мач.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията