Куинс Парк ще е силен у дома

Любомир Изов с три предложения

Любомир Изов
Любомир Изов 09:50 ч., 28 Яну 2017
0
1018
GETTY IMAGES

Любомир Изов с три прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

ПРОГНОЗАТА НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:
КПР – Бъртън 1 за 2.15

Куинс Парк се събуди и събра 10 точки от последните си 4 двубоя, след като спечели срещу Уулвс, Ипсуич и силния Рединг. Бъртън от своя страна е на противоположния полюс и е замесен в битката за оцеляване.

Пивоварите загубиха 8 от последните си 9 срещи, включително и най-скорошните си 4 визити, при това без да отбележи гол. Трябва да се върнем чак през ноември, за да видим спечелена точка от Бъртън в лигата, като изключим победата им срещу последните Родъръм. Тимът е и втория най-лош гост в дивизията.

ВТОРИ ШАНС ОТ ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Рединг – Кардиф 1 за 2.30

Кралските поданици спечелиха през седмицата много важен мач срещу Фулъм у дома и се изкачиха до 4-то място в Чемпиъншип. Рединг е един от най-стабилните домакини и спечели 9 от общо 14 срещи на „Мадейски“.

Сините птици пък допускат по почти 2 гола средно на мач при визитите си и са запазили суха мрежа в 15% от двубоите си в лигата. Кардиф се подобри значително, но силите му няма да стигнат за нещо повече от почетно поражение.

БОНУС ПРОГНОЗИ НА ЛЮБОМИР ИЗОВ:
Сенегал – Камерун 1 за 2.05

Лично за мен Сенегал е фаворит в Купата на африканските нации, след като разполага с най-качествения състав. В него личат имена като Калиду Кулибали, Идриса Гей, Мохамед Диаме, Шейку Кояте, Садио Мане, Муса Соу, Кейта Балде и много други. В допълнение трябва да кажем, че възпитаниците на Алиу Сисе спечелиха 10 от последните си 12 срещи.

Камерун от своя страна не е с най-добрия възможен състав. Поне една дузина футболисти отказаха повиквателните и лъвовете разчитат най-вече на Муканджо. Сенегал даде почивка на основните си футболисти в последния мач от групата и отборът ще бъде доста по-свеж.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията