Ключов ден в Чемпиъншип

Динко Гоцев с три прогнози

Sportinglife
Sportinglife 12:25 ч., 17 Апр 2017
0
1632

Динко Гоцев предлага три мача от деня в Чемпиъншип, където четири кръга преди края битката е голяма на всички фронтове - от върха до дъното. 

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Фулъм - Астън Вила 1 и над 2,5 гола за 2,50

Домакините гонят място в плейофите (седми са, на 2 т. зад шестия Шефийлд Уензди), като наредиха силни резултати срещу водещи тимове като в миналия кръг удариха Норич навън. Отборът на Славиша Йоканович вкарва много, а у дома е с 9 победи от последните 10 мача.

Вила е 12-и и вече не е застрашен от изпадане, играе само за честта си. Преди по-малко от 48 часа обаче падна от Рединг у дома, като денят в повече за почивка на домакините също ще е фактор.

На Фулъм ще липсва наказаният топ голмайстор Крис Мартин, но Алуко и Кеърни ще го заместят.

Лийдс - Уулвърхемптън 1 за 2,10

Лийдс трябва да победи, за да не допусне Уензди и Фулъм да го изместят от петата позиция. Домакинствата на отбора на Гари Монк са силата му - 10 победи и 10 чисти мрежи в последните 12 мача на "Елънд Роуд"!

Гостите теоретично все още дори може да изпаднат - 51 точки ги държат на 8 над линията, но едва ли ще се случи при 4 оставащи кръга.

Куинс Парк - Шефийлд Уензди 2 и под 2,5 гола за 4,50

Уензди е като лепкаво петно върху ризата, което отказва да се махне от пакета с претенденти за влизане във Висшата лига. На няколко пъти през сезона тимът имаше сривове, но винаги се стабилизираше и почти не излезе от шестицата.

Сега след три поредни победи гостите влизат в битката на лондонския "Лофтъс Роуд" като фаворит, а коефициентът за тяхна победа си струва. Но още по-изкушаващо е да се полакомим за високата ставка с минимален успех на Уензди.

Домакините са корави на свой терен, но като цяло и клубът КПР, и отборът, се намират в безтегловност и са лишени от амбиция и мотивация. Най-добрата новина за този тим е, че май няма да изпадне (с 50 т.).

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията