Подкрепете Херта

Любомир Изов с три предложения за уикенда

Любомир Изов
Любомир Изов 12:30 ч., 19 Май 2017
0
1504

Любомир Изов предлага три интересни прогнози за уикенда.

Той е един от експертите на Рекордьорите.

Херта – Леверкузен 1 за 2.10

Херта превърна „Олимпиащадион“ в крепост и спечели 12 от общо 16 срещи през кампанията там. Берлинчани се нуждаят само от точка, за да си осигурят евроизлаз, но едва ли точно Леверкузен ще ги спре по пътя към успеха. Аспирините спечелиха само веднъж в последните си 14 официални срещи във всички турнири, при това срещу последния Дармщад.

Лориен – Бордо 1 за 2.50

Лориен е в изпадащата зона, но само на точка от Каен, който гостува на ПСЖ. При евентуален успех оранжевите почти сигурно ще се спасят, а Бордо се примири, че няма да може да изпревари Марсилия, тъй като Олимпик е домакин на слабака Бастия в последния кръг. Лориен имаше силна серия в края на март и началото на април, футболистите трябва да се вдигнат за последно през кампанията и да се спасят.

Брадфорд – Милуол 0:0 точен резултат за 8.00

Успехите на Брадфорд са базирани на здравата защита, а 16-те сухи мрежи през кампанията го доказват. Милуол не е толкова зависим от отбраната си, но също има на сметката си 14 сухи мрежи. Петлите не допуснаха попадение във вратата си в двата мача срещу Флийтууд в 1/2-финалните плейофи, а Милуол удържа Скънторп в едната среща. Като се има предвид, че това е финал, няма да се учудя да станем свидетели на скучен двубой.

Вторият и по-сигурен вариант за двубоя е Х на 3.10.

0 коментара

Твоят коментар:

Close Обратно към статията